Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nemáte někdo tuhle čtyřkolku???

o Navštíveno 894x o
o 11.04.2010, 21:17 | rcman
Ahoj, rád bych se zeptal jestly by se tady našel někdo kdo nemá tuhle čtyřkolku [ Link ] ???

Celkem mě zaujal vzhled a výkon. Ale než se do něčeho úplně zblázním, ráád bych dostal náký recenze.

Děkuji za odpovědi...

o 11.04.2010, 21:20 | Timbo
klasicka cina ovesena vsim co jde. bude mit klasicky nemoci cinskejch 4kolek jalo bashan, shineray, eagle lyda apod...
o 11.04.2010, 21:25 | Kleneex
a ve DE uz tuhle koupis pod 50tis
o 11.04.2010, 21:29 | rcman
Co to znamená... Klasický nemoce činskej 4kolek?

Nemám stim moc zkušeností. Co jsem tak kde slyšel, tak na všem s číny je prý nejlepší díl asi jenom ten motor.
o 11.04.2010, 21:31 | Timbo
jinak 12,5kw zapomen ze s timhle neco udela a s tema megakolama uz vubec ne. jestli s tim budes chtit jezdit jen na zmrzlinu a na koupak tak prosim ale necekej zadny machrovani drifty apod toho se od teto 4kolky nedockas. jo a mel bys mit alespon zakladni skusenosti co se sroubovani tyce protoze nez na tom vychytas detske nemoci jako loziska, ulozeni ramen a kyvky, hadice na vodu a benzin atd. tak te ceka peknych par hodin v garazi
o 11.04.2010, 21:35 | Timbo
umis alespon trochu nemecky? jestli jo tak si pocti tady: www.bashan.de
sou tam kluci ktery maj ty ciny prolezly i zevnitr a poradi ti se vsim.
ja osobne mel bashan bs200 a nez sem ho dostal tak daleko ze uz se na nem dalo jen jezdit tak uz me to pomalu prestalo bavit. s motorem jsem nikdy moc problemu nemel, jen to chtelo celkem casto stelovat ventily a hlidat si chlazeni jinak slapal.
o 11.04.2010, 21:36 | Kesam
Je to na hovno čína je šrot celé se ti to zkroutí atd.
o 11.04.2010, 21:48 | PAVELK
už se tu někdo nedávno ptal, blbost kupovat je to šrot, hrozný
o 12.04.2010, 08:08 | johanik
Souhlas s ostatnima :)
o 12.04.2010, 09:44 | gizmi
Podle me to bude neco jako s minicrosskou - nez jsem vychytal mouchy a povymenoval za Blatacke dily, tak jsem se u toho vynervoval desne a uz me to nebavi a lezi me ve sklepe :D Nakonec jsem sel a koupil si skutra od Hondy a na tohle dlabu. CINU uz NIKDY at uz se jedna o cokoliv co ma jezdit..;)
o 16.04.2010, 23:46 | merkl
Nechci kazit názor, ale já mám podobnou s trochu užšíma kolama a nedám na ni dopustit. Jezdím s ní 2 roky a není tam zásadní problém. Jasně, ložiska dát radši ZVL a netrhá to jak Yamaha Raptor700 (toho jsem měl taky), ale má to nízko těžiště a 360 stupňů rejčko s tím votočím taky. Poměr cena/výkon nemá chybu. Raptor za pade by byl totálně po smrti...
o 17.04.2010, 14:03 | PAVELK
merkl:to asi jezdíš jen 2 dny v roce a nikdy si na něčem pořádným neseděl, tento stroj je čína taková jaká může nejhorší být
o 17.04.2010, 20:50 | StreetFighter
měl jsem taky čínu, ale byla za směšný peníze, měl jsem jí týden, pak šla do světa...

koupil jsem si Yamahu, dovoz z USA, otevřená verze, maximálně spokojen, běžná údržba a stále jezdí, nicméně již není čas, tak půjde brzy asi do světa...
o 20.04.2010, 23:25 | merkl
TO PAVELK Člověče, já už si pojezdil od KTM, Yamahu přes Dukárny, Aprilie, GSXera na různejch značklách, ale namám problém říct že poměr cena/výkon je u tohodle prdítka docela OK. Hoši od žluté řeky se tak nějak pomalu vylepšujou, abysme se ještě nedivili...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3381 sekund.