Navštíveno 894x

11.04.2010, 21:17 |
rcman Ahoj, rád bych se zeptal jestly by se tady našel někdo kdo nemá tuhle čtyřkolku
[ Link ] ???
Celkem mě zaujal vzhled a výkon. Ale než se do něčeho úplně zblázním, ráád bych dostal náký recenze.
Děkuji za odpovědi...

11.04.2010, 21:20 |
Timbo klasicka cina ovesena vsim co jde. bude mit klasicky nemoci cinskejch 4kolek jalo bashan, shineray, eagle lyda apod...
a ve DE uz tuhle koupis pod 50tis

11.04.2010, 21:29 |
rcman Co to znamená... Klasický nemoce činskej 4kolek?
Nemám stim moc zkušeností. Co jsem tak kde slyšel, tak na všem s číny je prý nejlepší díl asi jenom ten motor.

11.04.2010, 21:31 |
Timbo jinak 12,5kw zapomen ze s timhle neco udela a s tema megakolama uz vubec ne. jestli s tim budes chtit jezdit jen na zmrzlinu a na koupak tak prosim ale necekej zadny machrovani drifty apod toho se od teto 4kolky nedockas. jo a mel bys mit alespon zakladni skusenosti co se sroubovani tyce protoze nez na tom vychytas detske nemoci jako loziska, ulozeni ramen a kyvky, hadice na vodu a benzin atd. tak te ceka peknych par hodin v garazi

11.04.2010, 21:35 |
Timbo umis alespon trochu nemecky? jestli jo tak si pocti tady: www.bashan.de
sou tam kluci ktery maj ty ciny prolezly i zevnitr a poradi ti se vsim.
ja osobne mel bashan bs200 a nez sem ho dostal tak daleko ze uz se na nem dalo jen jezdit tak uz me to pomalu prestalo bavit. s motorem jsem nikdy moc problemu nemel, jen to chtelo celkem casto stelovat ventily a hlidat si chlazeni jinak slapal.

11.04.2010, 21:36 |
Kesam Je to na hovno čína je šrot celé se ti to zkroutí atd.
už se tu někdo nedávno ptal, blbost kupovat je to šrot, hrozný

12.04.2010, 09:44 |
gizmi Podle me to bude neco jako s minicrosskou - nez jsem vychytal mouchy a povymenoval za Blatacke dily, tak jsem se u toho vynervoval desne a uz me to nebavi a lezi me ve sklepe :D Nakonec jsem sel a koupil si skutra od Hondy a na tohle dlabu. CINU uz NIKDY at uz se jedna o cokoliv co ma jezdit..;)

16.04.2010, 23:46 |
merkl Nechci kazit názor, ale já mám podobnou s trochu užšíma kolama a nedám na ni dopustit. Jezdím s ní 2 roky a není tam zásadní problém. Jasně, ložiska dát radši ZVL a netrhá to jak Yamaha Raptor700 (toho jsem měl taky), ale má to nízko těžiště a 360 stupňů rejčko s tím votočím taky. Poměr cena/výkon nemá chybu. Raptor za pade by byl totálně po smrti...
merkl:to asi jezdíš jen 2 dny v roce a nikdy si na něčem pořádným neseděl, tento stroj je čína taková jaká může nejhorší být
měl jsem taky čínu, ale byla za směšný peníze, měl jsem jí týden, pak šla do světa...
koupil jsem si Yamahu, dovoz z USA, otevřená verze, maximálně spokojen, běžná údržba a stále jezdí, nicméně již není čas, tak půjde brzy asi do světa...

20.04.2010, 23:25 |
merkl TO PAVELK Člověče, já už si pojezdil od KTM, Yamahu přes Dukárny, Aprilie, GSXera na různejch značklách, ale namám problém říct že poměr cena/výkon je u tohodle prdítka docela OK. Hoši od žluté řeky se tak nějak pomalu vylepšujou, abysme se ještě nedivili...