Navštíveno 1994x

Tak nejak zapasim s propojenim PC s PS3, presneji se sdilenim dat v PC s PS3. Jak to udelat? Zkousel jsem to podle navodu zde:
[ Link ] ale nefunguje to.
Mam par filmu v mkv formatu (v rozmezi 15-20GB) ale jinak nez sdilenim si to n ps nepiustim.
Nezkousel to nekdo nejak propojit?
Mrkni se sem. Je to jednoduchy a funguje to...
[ Link ]

30.03.2010, 22:38 |
20bad Já na to používám program TVersity, je to pohodlný na nastavení a funguje to lépe než Win media player

30.03.2010, 23:06 |
muSlim | Upraveno: 2010-03-30 23:08:22
Prečo ísť ľahkou cestou, keď sú ťažké, že áno :o) Na TVersity a podobné sa vyser, nezvládne to všetko a čo zvládne, aj to s problémami. Jediné osvedčené, čo mne funguje je PS3MediaServer
[ Link ] P.S.: keď ja napíšem že funguje všetko, tak funguje _všetko_.

31.03.2010, 08:52 |
RedBaron | Upraveno: 2010-03-31 08:53:02
Přesně, používám PS3 Media Server a chodí to i přes wifi z netbooku, i když to má občas záškub, drát je drát.
Musel jsem ale přidat nějakou UPnP službu do windows a takový srandy, našel jsem někde na fóru jak to udělat.
Super programek:-) Pres wifi mi to funguje vyborne, ale bohuzel mi to neresi problem prehravani filmu v 1080p :-( A pres kabel mi to nejde, tak ze nevim jak to bude behat
Tak kabel jsem sehnal, ale nejde mi je sparovat. Neporadil by nekdo presny nastaveni site atd??

31.03.2010, 17:49 |
20bad Tak Slim má pravdu, ten PS3 Mediaserver mi funguje lépe jak TVersity, holt jsem o něm nevěděl, děkuju
taky pouzivam PS3 media server,nicmene prave to ze PS3 nehodla prehravat mkv format a vetsi soubory nez 4GB bude ten hlavni duvod aby letela voknem..
PS3 Media server umí živě překládat z mkv do PS3 přehratelného kontejneru, zčekni si nastavení...
Taky pouzivam Media Server, po vypnuti firewallu funguje skvele, ale pres wi-fi je to zalostne pomaly. Nemuzu prehravat ani normalni filmy...i MP3 se nahravaji dost dlouho. Jake jsou vase zkusenosti? Kabel je u me nemozny.
2 Klobouk: ako RB, akurát musíš mať nainštalované kodeky na kompe z ktorého to tam streamuješ. Doporučujem lightweight kombináciu CCCP a ffdshow-tryouts, skontrolovať nastavenia v ps3mediaserver. Beží to jedna radosť :o)
A jak to nastavujete pro kabel?? Me furt PS3 pise IP vypresa...
2 GooGoo: najprv načrtni ako si doma pripojený. Jedno zariadenie do niečoho od providera, alebo všetko do routru? Veľmi jednoducho sa dá spojiť komp a PS3 aj priamo, ale prídeš o prístup k netu...
Mam v pokoji wifi routr na net pro PS3 a notas, tyto dve veci jsou od routru asi 8m, ted me na notasu net bezi a mam zapojeny sitovy kabelod PC do PS3,a potrebuju to rozchodit, jenze mam problem s nastvanem.
Druhá otázka, ten router Ti dáva do domácej siete dynamické adresy (DHCP) alebo statické (rúčo nastavené)?
Skús na notebooku Start > Run > napíš cmd a stlač Enter, napíš bez uvodzoviek "ipconfig /all" a hľadaj riadok "Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . "
Na konci toho riadku máš Yes alebo No?
Na konci je NO, jinak jsem ti psal na icq;)
Oka, potom na to mrknem až budem mať chvíľu, ideálne ešte dnes večer :o)
Slim a RB: to vim taky že přes PS3 media server to jde,napsal sem to mozna spatne,proste me sere ze to nejde primo v konzoli,napr z externiho disku. Nejakej media server je mi na kokot kdyz mezi wifi routerem a konzoli je cca 15 metru a dve zdi,tudiz FullHD mkv se trha a neda se na to divat
2 GooGoo: nidsom schopnž mpomocť tudej, tú mač slivĺa... Zajtrap som na icrq
2 Klobňuk: preto mám Asrock :dn(