Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Strada

o Navštíveno 727x o
o 28.03.2010, 21:15 | sprath
Nemáte prosím někdo odkazy (funkční) na to abych dostal do panasonic strada IGO 8 ? Panasonic se totiž definitivně vykašlal na nové mapy. Děkuji

o 29.03.2010, 08:24 | Bucci
nic konkrétního, zkoušel sem to několika způsoby, a nějak mi to nešlo. Kdybys na něco narazil, dej vědět, může se to hodit...

Každopádně Strada je podle mě podvod na uživatele... vem si, že do poslední chvíle je prodávali jako exkluzivní zboží s update map zdarma (v tu dobu ale bylo rozhodnuto, že Strada jako taková končí a mapy už nebudou...)
o 29.03.2010, 08:25 | Bucci
maximálně zkus stránky: [ Link ]

ale na rovinu... nešlo mi to
o 29.03.2010, 10:39 | fredy
můj kamarád to má... ale mám jen kontakt na FB
o 29.03.2010, 14:36 | Bucci
fredy: a má českou Stradu (respektive Stradu pro Českej trh?) origo maďarská byla s iGO8
o 29.03.2010, 15:54 | fredy
myslím že určitě, protože psal že se mu to povedlo překopat

foto k příspěvku  od fredy

o 29.03.2010, 15:59 | fredy

foto k příspěvku  od fredy

o 29.03.2010, 16:11 | fredy
tak jsem Vám zjistil info :) opravdu to předělával a podle tohoto linku [ Link ]

ještě mě psal:jediný co tak mi tam nejela novější verze igo tak sem do te starší nahral nový mapy a bylo to :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3209 sekund.