Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosba email

o Navštíveno 525x o
o 14.03.2010, 15:13 | Tipo | Upraveno: 2010-03-14 15:13:58
Měl bych prosbu.Mám email u seznamu,a nejde mě přihlásit se.Když jsem zadal že chci poslat nové heslo,tak najednou mě to hlásí že to chce po mě můj nejoblíbenější film,přitom jsem to měl nastavený na rodné příjmení matky.Mám velké podezření že to mohla být bývalá manželka(poslední dobou mě dělá problémy),pro ní by to nebyl problém to přeheslovat.
Jak to mám udělat aby mě zas fungoval,a jde zjistit ze které adresy to bylo změněno.Díky.

o 14.03.2010, 15:25 | dj.DEKL
Kam se ti posílá to heslo?
o 14.03.2010, 15:27 | Tipo
atipova@seznam.cz
o 14.03.2010, 15:29 | dj.DEKL
a to je čí mail?
o 14.03.2010, 15:39 | Tipo
Mojí ženy,té nynější :-))
o 14.03.2010, 15:44 | dj.DEKL
A jak to mohla ex přeheslovat, když to heslo přišlo na nějakej jinej mail než ex?
o 14.03.2010, 15:45 | Midnite
taky mi to nejde do hlavy že to přeheslovala když si to dostal na tento mail... jí dohoď nějakého chlapa
o 14.03.2010, 15:50 | Tipo
To jste mě blbě pochopily.Já nevím jestli ji to přišlo,ale asi z největší praděpodobností ano.Já když jsem chtěl nové,tak jsem to chtěl poslat na tento,ale chce to po mě odpověd na nejoblibenější film,a já tam měl mít rodné příjmení matky.
o 14.03.2010, 15:52 | party_boy
No poslední dobou mail na seznamu nějak sere. Ztrácej se mi maily, něco přijde až za tejden, něco nepřijde.
o 14.03.2010, 16:10 | Tipo
No tak to by snad nešlo přihlásit ani ženě,ani dceři.Prostě nejde jenom mě,ale jelikož mě bejvalka fakt dělá poslední dobou zlo,tak mě napadlo že mě toto mohla udělat ona,jenom bych to potřeboval zjistit.
Taky nejhorší je na tom že tam mám rozjednáné kšefty,a nemůžu se na mail dostat.
o 14.03.2010, 20:51 | Pekys
pokud nevíš odpověd, dá se tam zadat asi 6 mailů, na který si z tý adresy psal. Je to jedna z dalších možností jak získat nové heslo.

Máš to přímo na tý stránce pod tim co vyplnujes odpoved na kontrolni otazku a rok narozeni. Tak o kus niz je 6 poli, kam zadas ty mailovy adresy. Jinak asi smolik, nebo to zkusit po icq vyresit s podporou seznamu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3794 sekund.