Dnes mi odešla v ložnici 55cm klasická televize (nějaký Thomson) a tak začínám nutně koukat po jiné. Zkusím tuhle dát do opravy, ale asi pokud by měla oprava stát víc jak litr, nemá to smysl. Přece jen může pak odejít něco dalšího.
Jsem omezen hlavně rozměrem (max. cca výška 50 cm, šířka 70cm), tedy musí to být opět něco takhle malého, ale zase to nemusí být nějaký maličký šmudla s 30cm obrazovkou. Dnes už se snad asi ani nedají sehnat klasické tv, takže patrně bude na výběr jedině nějaké lcd. Po čem v této kategorii sáhnout? Nemusí to být nic extra, jelikož je to jen v ložnici a jakmile se konečně zrekonstruuje druhý pokoj, nastěhuje se tam nějaká plazma. Tedy něco s dobrým poměrem cena/parametry bez nároků na nějaké hd a podobné blbiny, kterými bude stejně disponovat ta druhá.
Tedy levnou solidní telku k posteli. Máte někdo zkušenosti v poslední době s takovýmahle mrchama?
Mascom vždycky bejval takovej kvalitativně solidní low-end, ale to byly ještě klasický TV, LCD od nich neznám. Jinak přehrávání přes USB bych se nebál, na nějakém Samsungu jsem si pouštěl normálně něco ve fullHD a jelo to pohodově.