Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký notebook ???

o Navštíveno 549x o
o 13.03.2010, 14:31 | Pepe1
Kamarád by si rád pořídil nový notebook.Má dva favority a to ACER Aspire 5740G [ Link ] a MSI CX620 [ Link ]
Cena by měla být max. do 17 000,- a měl by zvládnout hry jako je Cod 5 atp.Poraďte prosím jaký z nich nebo navrhněte jinou alternativu,díky :)

o 13.03.2010, 15:03 | Nismo.Power
acer nebrat, pokud chceš hrát tak si přišetři na 20k
o 13.03.2010, 16:43 | Crimson
já dřív Acer také zatracoval ale pokud je to o penězích...
syn si ted koupil tohle a lítá mu na tom i Oblivion:

cena v akci Acer 11tis.
LCD 15,6
dual Athlon X64
pamět 4 GB
hdd 500 GB
grafarna ati 4570
kamera, wifi atd.
num. klávesnice
win 7 home

foto k příspěvku  od Crimson

o 14.03.2010, 18:06 | Skid-TDI
Jsem zastance Dellu, ale ty jsou cenove jinde. Schanim pro pritelkyni notebook a padlo mi tohle do oka. Na tom uz se i zahrat neco da. ;-)

[ Link ]

A na zivo vypada moc pekne. A ta klavesnice je peckovni a aspon do ni nepadaj moc drobky. :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3359 sekund.