Navštíveno 920x

12.03.2010, 18:22 |
Akordýsek | Upraveno: 2010-03-12 18:24:10
Tak jsem si koupil takovej malej rýč.Váží 3 tuny..zvedne na ramenu skoro tunu a vypoke opravdu hodně i ve stísněných prostorech..Jo a hrozně mě to baví:-)

he he, ten se vyrábí kousek od baráku
Hoši problém otočit prosím...:-)jo ten bobcat byl error to jsem dal špatnou fotku ten už máme dlouho:-)
otočeno :-)

12.03.2010, 19:21 |
petrb pekna hracka, ale to mas v planu stave 5 RD nebo to vyuzijes nak jinak? jinak nak nechapu jeho byuziti :-)
petrb: Ty sis nikdy jako malej nehral na pisku s bagrem a Tatrovkou? Akordýsek si jenom plni detske sny:)

12.03.2010, 20:10 |
petrb jo to hral:-) i ted hraju se synovcem, ale jen se ptam no :-)
Krásný model. To je 1:10? Nee fakt fajn mašinka. Ale já bych si na tak malej strojek už asi těžko zvykal. Dělám s o trochu větší potvorou, která má 15 metrů dosah a když zaskakuju za některýho z kolegů na krátkym bagru tak trpím jako pes.
Sprath:to je o zvyku.Máme ještě MF860..
Ne pánové domy mám 2,ale podnikám a tohle je jeden z mých příjmů..Takže to není na hraní,ale na práci..
odkud jsi? Projede to výšku kolem 2m? Kdyby se ti s tím chtělo po nové D1 na Ostravsko, tak bych měl pro něj zkušební výkop :-))
Zkušební výkop není třeba,už jsem kopal celej víkend..udělal jsem 11motohodin a práce udělané dost.A zvládne to 3metry do hloubky ale výška je 2.50 takže 2 metry pasé..