Navštíveno 4804x

Vy mi určitě pořadíte :-)
Čeká mě koupě letňáků, a jelikož dosavadní kola se mi moc nelíbí, resp. chci nové:-))) Nějak se nemůžeme dohodnout, jaké by mému Broukovi slušely? Máte tipy?

11.03.2010, 18:24 |
marlag | Upraveno: 2010-03-11 18:28:49
dokázal bych si představit DOTZ Mugello 8×18"
uvažuju spíš o tomhle?

kočička: nene, je to takové nic moc
no jestli uvažuješ o těch na tvém foto,tak za mě mu nesedí...
jako midnite,DOTZ mugelo,pecka kolečka a tykeev umí za super cenu....
K tomuhle designu se žádné loukotě, paprsky, límce a jiné věci absolutně nehodí. New beetle vypadá nejkulturněji paradoxně s celoplošnými originál poklicemi - prostě s "plnými" koly. Takže když liťáky, něco bezlímcového, co nejvíc plochého a plného. Ale samo nepřesvědčuju.... :-D

11.03.2010, 20:23 |
BALI
Skladem mám pár zajímavých sad.
Odkaz na nabídku v rozteči 5x100 zde
[ Link ] Samozřejmě není problém dodat jakoukoliv novou sadu od výrobců AEZ, DOTZ, DEZENT a TSW
Z novinek třeba DOTZ Tupac v rozměru 8x18"
hodně zajímavě řešené kolo, které v reálu vypadá ještě lépe než na fotkách
Odkaz zde
[ Link ] 

11.03.2010, 20:54 |
tykeev | Upraveno: 2010-03-11 20:55:13
z věcí skladem třeba trošku extrémnější
BARRACUDA Superfast v rozměru 8,5 a 9,5x18"
[ Link ] 
na DOTZ Tupac bych v rozměru 8x18" uměl nabídnout opravdu hodně zajímavou Promo cenu (platí jen na jednu sadu v rozteči 5x100).
o DOTZ Mugello ani nemluvě
jsou skladem a za Top cenovku = 13 100,- za komplet včetně příslušenství (typový list pro zápis do TP lze případně také vystavit).

Samting lajk dis?

co neco takovyho, to bys byla jedinecna...

mozna by se nic nezkazilo necim jako byly origo rsi kola...

ale jinak vcelku souhlasim s R613, takze bych se nebal zkusit s primerenym snizen treba kanaldelky z A8 W12
Rozhodne bych se vyhnul tem fake replikam origo kol a dalsim hruzam cernolestenym z ciny...

12.03.2010, 07:15 |
Komba Jako říkal radek613,něco plnějšího by to chtělo a ty kanaldekly by byly suprový

12.03.2010, 09:42 |
Alííí Nejsem zastáncem příliš paprskových kol (co se designu týče, tak i např. čištění, atd.).
Na služebním New Beetlu TDi jezdím rozměr 8x18" s klasikou 225-40-18.
Jinak je to na seriovém podvozku. 19" už pak potřebují podvozek, nebot to vypadá hrozně.

tohle se mi taky hodně líbí:-))
Já uvažuju max o 17", ty máme i v techničáku:-)

12.03.2010, 10:50 |
Rudi mě se hrozně líběj Turbo kola od Porsche nebo RH, takže ty by tam šli
[ Link ] [ Link ]
to kočičkaTDI:
v případě nových dodání nových kol ode mě umím samozřejmě i typový list pro zápis 18" do TP
Za mě kanály, nebo Ronal Turbo

12.03.2010, 14:17 |
Newmy Dostal jsem za ukol pretlumocit vzkaz od Moni:
A s námi se neporadíš??? :-D
Nebo to má být překvapení na Brno? :-)
Ty 17" na tom zeleným jsou jednoznačně nejlepší... ;-)
Jo a mimochodem - TDI má v TP 17"?
To Newmy: Tak Moni a její Brouk je inspirací:-)) A Brno nevím, jestli pojedu...čekaj mě státnice:(
Můj Brouk TDi má v TP 17" :-)))
To tykeev : tak na ta kola jsme od tebe také koukali, ale příjdou mi příliš divoké:(((
Proto jsem to dala i sem, protože fakt nevím, která tam vybrat...
kočička: mugella tomu sednou.. myslím že malinký límec by se hodil.. ale je to na tobě a určitě tam dej 18"
to kočičkaTDI:
mrkni schválně na ostatní modely od AEZ, DOTZ a DEZENT - myslím, že je z čeho vybírat