Navštíveno 1812x

nalezeno na jednom foru
Nevim, ale myslim si, že ten člověk je asi blázen, kterej měl neskutečný štěstí...
komentář:
auto:Fabia,2003, zákl.výbava.
info:Nárazová rychlost 140,okreska, bez pásů, bez brždění, přes 2 stromy, auto na sračky, řidič přežil bez vážnějšího zranění...

11.03.2010, 11:55 |
Alííí Ehm, předpokládám, že je to tvůj soused, že tomu věříš...?
se vyklepe vykytuje a v ÁAAčkách se o ní lidi ještě poperou.
pokud fakt přežil tak měl asi hodně velký štěstí.....
na tu stránku to zveřejnila manželka řidiče jako odstrašující případ pro ostatní, můj soused to neni takže nemůžu tvrdit, že to přežil...

11.03.2010, 12:56 |
Rudi a ty tomu, co píše, fakt věříš jo?

11.03.2010, 13:13 |
Jujk0 Čo ja viem... Keby vyletel z auta pred tým úplným rozflákaním s jemným pristátím v kukurici, alebo tak (neviem kedy to bolo, len tipujem) tak mohol prežiť.
A kamarát si všimol jednu vec - Nie je nejako extra viditeľné, že by niekoho vystrihovali odtial (To je iba domnienka...)
Jujk: vystrihovali? Proc, vzdyt se mu nic nestalo, takze vstal sam :o)))
poslední dva roky nikdo ničemu na netu nevěří, a co neuvidí naživo, je fake...bejt to 5 let zpět, každý jen pokývé a hotovo. Že je bez vážnějšího zranění asi myslí, že nemá hlavu v pístech, ale že že leží třeba jen v nemocnici se zlomeninama. A už bylo několik případů, kdy nepřivázani vylítli z auta a "nic se jim nestalo"

11.03.2010, 15:13 |
Alííí crestik: Poslední 2 roky? Kolik Ti je? 12 ? :-DDDDDD
fuj, přátelé to nikomu nepřeji.
mě se líby toto video a clovek prezil jen díiky tomu že vyskočil z auta .)
[ Link ]
muj kamos zhruba pred 3mi roky jel se skoda 120 a narval to bokem do stromu auto se rozpulilo anevypadalo to hezky....kdyz prijela sanitka tak se ptali kde je zranenej a on jim rika to jsem ja:-)mel jen skrabanec na koleni...az najdu dodam foto:-)
Fíha, to clio prošlo slušným placka tuningem :)
clio je jednim z hafo příkladů, že i když to auto je na sračky tak to neznamená, že v něm řidič musel zahynout...
nj s tim cliem musel letet min 200 kdyz sou budiky pohazeny po silnici :o))))ale vyskocit se podaří malo kdy
Lsimak: jenze taky se da tezko mluvit o preziti bouracky, kdyz ridic vypadl jeste pred zatackou :-)
kdo napsal, že řidič z tý fábie nevyletěl. frajerka napsala, že to přežil s lehčími zraněními.toť vše

11.03.2010, 19:51 |
.mycTD | Upraveno: 2010-03-11 19:52:26
takze vlastne neboural;-)
to .mycTD:
ty seš chytrej jak rádio...
Luboš1: Nebylo to náhodou takhle?
sanitak "kde je řidič..."
"To jsem já.."
sanitak "Fake...jedem pryč"
:-)
Obcas maji fakt stesti no.
Segra pred 2mi lety ve 160ti vyletela se SUPem ze silnice, jeden zlomeny strom,od druheho se odrazila a par kotrmelcu. Z toho auta byly pouzitelny jen papiry a 1ALU disk...... Ona vyvazla jen se zlomenou rukou.
Nemam foto v digitalni podobe, ale to auto vypadalo podobne jako ta fabie.