Navštíveno 962x

07.03.2010, 16:29 |
Kesam Ale tohle je moc komentář taky dobrej
[ Link ] #

07.03.2010, 16:36 |
hawai | Upraveno: 2010-03-07 16:37:11
,,tady je to stejný jako v Bělehradě, jenže tady nebyla válka, ty ku*vy si to zničily samy,, :-D
:o) komentar luxusni... ale pravda je takova, ze je to FAKT :o( coz je o to smutnejsi...
Koukám, že tam mají před panelákama fůru parkovacích míst :)
Jinak teda masakr... tohle je prostě etnikum, které nemá ani naprosto základní hygienické návyky. I ta naše kočka se meje několikrát denně.

07.03.2010, 16:57 |
vypuk "Tady chodíva konštrukcia z MHD, iba kolesa a motor..." :-D Bohužel je to tak, a pak si vylejvaj srdíčko a řvou, jak se mají špatně.
Nojo, po tý hlavní z které tam zahýbali jsem jezdil 3 mesíce každej den na stavbu do práce...
Legendární košický Luník :-)
no a až to vybydlej tak půjdou kam? no přece za příbuznejma do čech....
uř sem to negde psal ,
nejsu rasista , cigán jak negr , dám 20 korun za kožku
tak tam bych nejel :-D možná tankem :-D ale ty kurvy by mi pásy rozebrali za jízdy :-D
tak to je hodně vostrý ...
ale co, pan Kocáb nebo jinej vyžírka jim zase nasype nějaký ty miliony z rozpočtu, vždyť oni ty chudáci za to nemůžou, že žijou tak jak žijou
vsadim se, že bubáci budou mít daleko víc na soc. dávkách, než já kterej chodím do práce a manželka má mateřskou na dvojčata jako na jedno dítě, vždy oni dva jsou jeden a já chodím do práce a platím daně, tak co bych chtěl víc ...

07.03.2010, 17:47 |
Kesam Petura přesný jinak ten autobus tam někde opravdu byl :D
Hardcore :o) !! Ty kokso :o)))))))
to je bomba, supr hlášky, ale MHD je nejvíc :DDDD
Pruser je ze je to realita. Bejt to ftip, tak O.K. ale takhle je to spis k placi.

07.03.2010, 21:36 |
Kesam Ty vole já to sjíždím po 4 a jsem furt mrtvej:D
Ty vole, bydlet tam nasinec tak davno umre na nejhakou nemoc nebo ma minimalne mor...
Ty kofole uz jsou jak potkani, dokazou zit ve srackach a hovnech a nic jim neni.
Ale zas nehazu vsechny do jednoho pytle. Znam par normalnich.

08.03.2010, 08:58 |
Veva parádní videjko a ještě lepší komentář :-D :-D

08.03.2010, 20:07 |
Sau ...Šak víte jaké byly poslední slova které slyšel Terminátor na východě Slovenska ? DYG MORE, ŽELEZO !!
kesam : tys to zas rozsekal uz koukam cely odpoledne a furt se meju mamka se malem pochcala kdyz to videla :o)))))