Navštíveno 429x

07.03.2010, 11:15 |
hawai | Upraveno: 2010-03-07 11:16:54
jak už jsem tu psal tak jsem zrušil feldu, nakonec se opravovat nebude a pujde pryč. teď otázka, jak to nejlíp zrušit. z auta bych rád vyndal co pujde prodat (dveře, haubna, chladič, 5tý dveře, palubovka, světla atd....) v jakym stavu to musí bejt aby mi to vzali na ekolikvidaci? nebo nějak se tu řešilo i že auto stačí na čestný prohlášení že jsem z něho udělal kurník jen odhlásit. pak by se z toho sundali věci na prodej a zbytek se hodil do železa? nebo co by v mém případě bylo nejlepší? a co všechno za papíry musim mít a kam s tim dojít?
před tejdnem sem rušil auto na čestný prohlášení, potřebuješ k tomu akorát velkej a malej techničák a značky, na úřadě vypíšeš to prohlášení, kde musí bejt, co si z toho udělal a kde to stojí, po mně chtěla i fotky, ale to záleží na koho tam narazíš, ale normálně to de
Jinak myslim že na ekolikvidaci to auto musí být kompletní aby ti ho vzali.
ja myslim, ze by jsi se mel spis zeptat na vrakaci

07.03.2010, 15:16 |
Komba Udělej to jako PETRK,stačí ti techničáky,značky,pak to auto nafotíš třeba s nářadím uvnitř auta nebo záleží na co bude čestné prohlášení a to vše předložíš na uřadě.Já to teď budu dělat taky...prý stačí do auta strčit slepičku,jako že kurník a je vystaráno a vše zadarmo:D
Na vrakáčích taky nemusí být všechno,ale jen nějaké podstatné části,který má ovšem každá likvidačka jiný.