Navštíveno 510x

Vím že se to tu řeší co chvíla, ale treba nekdo ma nejakou novinku:) Uz tyden vybiram nejake letni pneu, ale nemuzu si nic vybrat. Zatim mam asi favorita Pirelli P7 v akci za 1500,- coz je idealni cena pro me. Chci neco v teto cenove relaci, ale aby ta guma ze neco stala a nejaky ten km najela aspon 30tis km.
V tomhle rozměru jezdím Micheliny......a jsem velmi spokojen.
Nj Michelin jsem mel puvodne v planu, ale bohuzel jsou ted nad ramec financi.
Asi bych ti doporučil toto: Continental ContiSportcontact 2 (nájezd s klidem 50t km normální jízdy) ale ty tebou zmiňované Pirellky jsou taky moc fajnové!!! Takže pokud máš možnost za tu cenu, tak do toho jdi!!!!

04.03.2010, 17:23 |
JP Já jsem zjistil, že přinejmenšim několik výrobců dělá ty pneumatiky ve více fabrikách a kvalita se docela zásadně liší i u dvou typově úplně stejnejch pneumatik, jen vyrobenejch v jiný továrně. Takže je docela jedno co koupíš, záleží taky na štěstí:D. Na Mazdě 6 jsem jezdil 2 sady Goodyear F1 GSD3 (205/55/16), obě sady byly naprosto skvělý a neurvatelný, pak jedna pneu praskla za jízdy, tak se koupily 2 nový GSD3 na nápravu a držely znatelně hůř, než ty předchozí. Teď jsou tam Pirelli P-Zero Nero a jsou především na rozjezdy horší, než ty první GY F1, přestože na Coupé jsem je měl taky (205/50/16) a přišly mi nepřekonatelný:).
Ale P7 za 1500,- bych bral:)
Tak to vypada, ze asi odklepnu ty P7 :) Kdyz se Vam zda cena takova pohodova.
Nedávno jsem tady prodával GY NCT5, nové za 5t, jezdím je na OII a max. spokojenost.
[ Link ]

05.03.2010, 09:59 |
JP Cena je OK, tak nějak u dna toho, za co se daj koupit. Na zbozi.cz vidim nejlevnější P7 za 1549,-
Bridgestone er300 Turanza, ale cena bude asi také někde jinde... Ovšem guma je to výborná...
Jezdim taky michelin a taky spokojenost
Tak jsem teda prastil do tech P7, jsem zvedavej jaky budou :)