Navštíveno 379x

Mate s tim nekdo zkusenost.
Nazor - uzitecne, hracka, blbost...?
Zvazuju tyto modely (jenom nevim kam to do mondea MK III umistit...
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
Myslim ze Sestikule daval do svyho uni TMPS a chvalil si to ;)
Pokud to funguje, tak je to urcite super vec, otazka jak moc tyhle zakladni funguji :)
nevim ale vypadá to docela dobře za tu cenu...... chtěl jsem si dodělat origo neb to nemám ve výbavě a po dlouhym bádání sem se na to vyprd neb to tak hrozně nepotřebuju :)
jj, nějakou tu dobu už to mám, používám tedy jen na letní sadě, a zkušenosti bez problémů. Možná jsem tu dával příspěvek i s fotkama, zkus pohledat. Já mám verzi, kde je displej umístěn pod horní hranou čelního okna (vedle zrcátka). Monitoring tlaku je určitě užitečnej, už mi to párkrát zavčas ohlásilo podhuštěné kolo. Teplota je spíše taková zajímavost, ale taky dobrý hlavně z jara nebo na podzim, když vidím, že pneu má blízko k nule, tak si dávám větší pozor i na stav vozovky.
Tuším od 2008 nebo 2009 to musí mít povinně všechna nová auta v USA, i když tam je často jen kontrolka, takže nevíš který kolo to přesně je.
Prostě za mě, dobrá věc.

01.03.2010, 19:00 |
ACEMajky | Upraveno: 2010-03-01 19:01:27
Me se libi ten na zpetne zrcatko, ale mam ho trochu zaobleme, takze nevim zdali by ot na otm drzelo azvazoval sem, ze bych koupil 2 sady na zemni i na letni pneu, ale nejvetsi problem je kam to umistit. Nebo koupit ten s ventilkama, ale pride mi to desne velky na ty ventilky)... - ale zase by sli prehazovat...
Co me na tom laka, ze sednu do auta, kouknu na hodnoty a vim zdali mam dofoukat, nemusim obyhat s merakem auto...
...zas na to budeš furt čumět a řešit každou desetinu. Teď ti tam klidně lítá půl atmosféry a jsi furt v klidu :-))
Jak se to veme,zarizeni ma signalizaci,takze neni duvod porad cucet na display