Navštíveno 1135x

22.02.2010, 17:19 |
empiK (M) | Upraveno: 2010-02-22 17:20:43
Chtel bych poridit nasim k vyroci tohle auto. Nejak zacinam mit pro nej slabost a proste se mi libi, i kdyz sem mercedesovej. Dle me to je nedoceneny uzasny auto za smesny penize. Snad nejlepsi volba by mel byt preplnovanej dvoulitr benzin, kterej jezdi za 8l. trilitr diesel je prej naky mitsubishi a spatny. 3,5V6 uz je pro rodice asi nesmysl. Ale nevim jak ty motory, mam to z doslechu. Ma nekdo zkusenosti s timhle autem?
místní člen Martinec7 jedno takový vlastní a myslím že ho z důvodu nevyužítí prodává, zkus mu napsat ...

22.02.2010, 17:24 |
Nora což o to, VelSatis je doceněný a to hodně, zejména pak při servisu :-)))
Asi jako Nora, docela bych se ho bál po servisní stánce. Na konci října jsem viděl jednoho roztřeleného u benzínky na D1 kdy si to pán nesměroval k benzínce přes roští, kde byl ale i strom. Nevím jak se pak na to schání světla, plasty a karosařina...
Mne sa tiež hrozitánsky páči, ale zdravý rozum hovorí: renaulta nie. Kamarát opravuje, veľa francúzov a problémom sa nevyhýbajú ani benzínové VelSatisy... :o(

22.02.2010, 18:30 |
jp1 určitě bych nebral 3,0 Dci od Isuzu a taky asi ne 2,2 Dci od renaulta, nejlepší tam bude 3,5i od Nissanu :-)ale to jak píšeš nechceš..................
co jsem slyšel já tak je to na tom špatně jako avantime akorát s tim že jich tu neni tak málo..... avantime je tu snad 16ks z toho ale pojízdnejch jen pár, cokoliv je na avantime drahý a nesehnatelný skoro a motoricky .... velsatis je prej víceméně stejná krabice se stejnou elektronikou akorát to neni tak vysoký takže jako nora... doceníš to jedině v servisu a to často
ad motory tak 3.0V6 benál se tam předpokládám nedává takže 3,5 nissan bude dobrá volba a když né to tak už jedině to 2.0T... to bude z megánů a nebude to tak špatný..... oboum dci a obzvlášť exot 3.0 bych se vyhnul jak jen to pude.....
je fakt že nedávno sem dělal dva Espace chvilku po sobě a na to že mezi sebou měly asi 8let mezeru v roce výroby tak kvalita obou stejná..... oba ulámaný plastový držadla na stropech, rozcrzaný a vylámaný plasty na dveřích, jednomu zapadlo originální autorádio do palubky když se vylomilo plastu, dalšímu ruplo táhlo kliky v kufru a samo se tam nešlo víceméně dostat....
já nevim celkově bych hledal asi jiný auto, to už radši tourana nebo tak něco.... a když tohle tak asi 2.0T nebo 3.5i
Kamarad ho ma z druhe ruky uz pul roku a je z nej porad unesenej. A ma motor 2,2 dCi. Svezeni s tim je velice prijemne, ale buh vi jak to bude se servisem. :-(
mně se třeba hodně líbí právě Avantime, ale je fakt, že moc jich nejezdí, v okolí vim asi jenom o jednom, VelSatis taky nevypadá špatně, ale jak je to se spolehlivostí, to netušim
u tohoto příspěvku mám ikonu fotky, ale tady nic není.. ?
Matrix ??
tady u nás je jeden Avantime....
v praze vim o jednom majitely avantime kterej to asi po 2 letech prodávání konečně prodal, a pak vim ještě o jednom kusu kterej nehnutě stojí už delší dobu :)

22.02.2010, 20:32 |
FSAL P_H: jedine, ze empiK vlozil obrazek a pri editaci, jej zapomnel opetovne pridat

22.02.2010, 21:00 |
empiK (M)
chytrej :-)

22.02.2010, 21:24 |
KFL VelSatis dobrý - krásný svezení, spousta místa, ale sem tam se sere. Není to ale nic dramatickýho. Servis je na druhou stranu dost levnej, jako na všechny Renaulty. Nebál bych se toho. Já koukám po Espace ;).
O jednom Espacu s 1.9dci viem, 2004-ka, nový motor a nová prevodovka, keby si mal záujem, na motor najeto asi 15 tisíc, na prevodovku cca. 20km :oD
Trošku odbočím - chtěl jsem se zeptat na novou Lagunu. Prý při výměně žárovky předního světla se musí demontovat nárazník a po té světlo? Víte o tom někdo něco?

23.02.2010, 08:22 |
empiK (M)
U VelSatisu to tak je, takze predpokladam, ze to tak muze byt i u Laguny
Podívej se na žebříček prodejnosti tohodle "auta" a pochopíš, že asi fakt nic moc. Jak už tu psali jiní, shánění dílů a jejich cena včetně návštěv servisu? Vykašlal bych se na to a podíval se po něčem jiném.
Záleží jakou kategorii auta chceš.

26.02.2010, 17:36 |
soray MATESS: Nejsem si jist jak je to u Laguny, ale u novyho Megane otevres haupnu, na svetle zhora odsroubujes 2 sroubky, odjistis pojistku, povytahnes svetlo ven par cm a mas luxusni pristup k zarovkam. U Laguny by to mohlo byt podobny.
[ Link ]