Navštíveno 292x

21.02.2010, 12:37 |
DITR zdravím chlapi mám ntb asus F3Tc celou dobu běhal v pohodě včera jel celou noc a celý den dneska už nejede
vytáhnul sem baterku chvíli počkal a dal ji zpět a zmáčknul tklačítko na zapnutí problikla kontrolka a zavrčela mechanika tot vše...nevíte někdo co stím je???
kontrolky mají probliknout tři a pak to má normálně jet zkoušel sem vytahovat i ramku
s tou baterkou sem to udělal několikrát a asi na po20 se to rozjelo fungoval uplně normálně žádné spomalení nic pak sem ho zaklapnul a už zase nejel tak opět vytáhnout ze sítě vytáhnout baterku asi na podesáté se opět rozjel....pak sem ho vypnul a zapnul v pohodě
říkám super už to běží tak sem ho vypnul protože sem někam jel přijedu a o5 nic už sem měl 100x venku baterku vycvaknutou ramku prostě po zmáčknutí tlačítka na zapnutí problikne jedna dioda zachrčí mechanika a konec
zkus vyndat disk. mel sem ten samy problem. vyresila to reklamace disku

21.02.2010, 12:50 |
DITR disk sem měl vytáhnutý nepomohlo pořád ta samá situace :(( poslední 2 měsíce po záruce stím sou jenom problémy....první odešla grafická karta tu mi opravili v abaxu za 4300 a po měsíci zase tohle :(( ten aušus asi brzo poletí oknem

21.02.2010, 20:29 |
JP Co přesně opravili na grafický kartě? BGA (podle ceny by to teda bylo naprosto ujetý, ale možný je všechno)? První věc kterou bych okouknul... Jestli tušíš v kterejch místech ta grafika je, nebo můžeš sundat plasty, zkus jí při zapínání přimáčknout k desce, nebo pod ní lehce prohnout plast. Jestli se zapne, tak pak by to bylo jasný. Na externí monitor taky nejede?

22.02.2010, 17:30 |
DITR oprava zařízení 2160
a kupovali čip severního mostu Nvidia BGA a ten vyšel na 2400 a nějaké drobné, sundat plasty můžu (sice tam je plomba ale to mám vyřízený kvůli přidání ram a čištění větráku)ale nechci dotoho dupat protože nevím přesně který to je čip ext monitor sem nezkoušel protože se to ani nerozjede jak říkám blikne kontrolka zachrastí mechanika a to je všechno po opravě to bylo na diagnostice a prý bylo všechno ok alr tomu se mi nechce věřit gdyž to zase za měsíc odešlo!!!

22.02.2010, 21:09 |
DITR a tedka sem zjistil že když se klepne napravo vedle touchpadu tak vypne uplně