Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co si myslite o tomto sprch. boxu?

o Navštíveno 413x o
o 14.02.2010, 11:58 | Criters
[ Link ]

Diky.

o 14.02.2010, 13:03 | cupra.165
Vyrobce bude nejspise cina,bal bych se plastove vanicky. Kdybych si vybiral ja,koupim radeji stabilni keramickou vanicku a k tomu zastenu .Nic vic,nic min...cim vice tam toho je,tim vice se toho muze pokazit..zeptal bych se na nahradni dily,loziska,plastove uchytky...zda to jde sehnat extra
Co se tyce masaznich trysek..zbytecna spotreba vody,bude nejspise pozadovan tlak 3 a vice aatmosfer,privodni truby nejmene 3/4 coule
o 14.02.2010, 14:40 | Woko_O
to vypada jak teleport..
o 14.02.2010, 15:02 | Skid-TDI
Asi to same jako Cupra. A hlavne bych se bal i zanaseni trysek. Podle me tyhle sprchove boxy jsou jen lakadlo pro lidi. Uz to vidim u me. Masaze bych si dal tak 5x ze zacatku a pak bych pouzival jen obyc sprchu.
o 14.02.2010, 15:54 | Zdeny60 | Upraveno: 2010-02-14 15:56:34
Co na to říkám? Že bych ho nechtěl ani zadarmo.
A napíšu ti proč:
- servis - problém
- vanička - uložený slabostěěný výlisek v PU pěně se za ro prošlape, nic na to nekoupíš
- rozvody - katastrofální
- sklo není sklo ale PC, tendence k zanášení Ca solemi značná
- odolnost plastových dílů = stejná jkao u všech podobných čínských výrobků

Navrch HUJ a vespod FUJ na druhou. Ale je tám rádio:-) A tropický déšť....

To, že se jedná o "kamennou prodejnu", neznamená vůbec nic, a jsem si skoro 100% jistý, že v případě jakékoliv poruchy by šlo o těžko řešitelný problém. Ale je možné, se výjimka potvrzuje pravidlo a a pokud to chceš, vyzpovídej prodejce as ať ti předloží fyzicky ND a servisní zázemí (já mám zušenost s českým Ravakem a nikd yvíc a to jde o tuzemskou firmu!!¨)
o 14.02.2010, 16:13 | Luke_288
nechápu, za tuhle cenu neseženeš ani kvalitní sprcháč bez jakýchkoliv vyfikundací, natož tohle...
o 14.02.2010, 18:35 | Kapka (M)
Zdeny a proc ne Ravak?
o 14.02.2010, 19:44 | cupra.165
Taky se pridam ke Kapkovi,v cem byl problem u Ravaku a jaky to byl konkretne vyrobek?
o 14.02.2010, 21:15 | LoboCrew
[ Link ] tenhle mam doma ted uz rok a naprosta spokojenost.. sklo je opravdu sklo,trysky se nezanaseji,spotreba vody pri tryskach naprosto ok.proste bomba za ty prachy.vse funguje jak ma.kvalita zpracovani super.Vanicku ma laminatovou.
o 15.02.2010, 07:06 | Zdeny60
RAVAK?? Zkus vyhledat asi rok zpátky toto téma. Vše do podrobna. U Ravaku nedělají inženýři, ale volové. O tom jsem si jist na 200%. A servis: Pan Konůpka je konoupek...Ale možná, že dnes už je v důchodu, naštěstí.
o 15.02.2010, 07:09 | Zdeny60
VBGýrobek byl (a bohužel zatím i je, byť po totoální rekonstrukci), sprchový kout obloukový na vaničce 80cm. Z pohledu servisu jde o totoální nesmylně navrženou kosntrukci, která se normálně servisovat nedá. Servisem rozumím údržbu plastových dílů a ráýmů skel od vodního kamene a nečistot. najdi si to - určitě to půjde vyhledat. je tam popsán i můj telefonát se klientským centrem. zážitek. RAVAK FOREVER!!
o 15.02.2010, 07:09 | D-door
radeji vanu
o 15.02.2010, 10:02 | mrazik
No nemam primo tuhle znacku, ale koupili jsme ARTTEC SALSA 150x150 ( [ Link ] ) a ani po trech letech neni problem a vse funguje jak ma. My jsme puvodne chteli rohovou vanu a zasklit, ale kdyz jsem videl ty ceny za poradne zaskleni, tak tohle vyslo levneji. U nas nemam problem s vodnim kamenem, takze nehrozi zanesene trysky, ani zanaseni plastovych dilu nebo skla. Jinak sklo je skutecne sklo a hodne odolne sklo. Vanicka je laminatova.
o 15.02.2010, 10:14 | Mr.Scully
Sorry za narušení vlákna, ale co poradíte na vodní kámen na sprchové zástěně? :) Mám něco od Roltechniku, drahý jako prase to bylo, i nějakou tu ochranu proti vodnímu kameni to mělo, ale prostě už je to po dvou letech zaflákaný dost. Zkoušel jsem ocet s citronem, částečně to povolilo, ale pořád to není ono. Dá se to něčím dostat dolů?
o 15.02.2010, 10:33 | Lucni.konik
Mr.Scully.....vím, že se nemá na kovové prvky používat, ale na vodní kámen na baterii atd používám Pulirapid [ Link ] a nemůžu si to vynachválit....jen po aplikaci je to potřeba opláchnot vodou - nenechat působit....jinak to časem ten kov pěkně vyžere.
o 15.02.2010, 12:25 | Mr.Scully
Lucni.konik - nemyslím nic kovového, ale přímo tu zástěnu, je z nějakého tvrzeného skla nebo co, ale každopádně díky za tip.
o 17.02.2010, 13:16 | Conan
Mr.Scully: jelikož kout máme od Roltechniku s úpravou NANOGLASS tak používáme i ten přípravek od nich (NANOGLASS SET), cena kolem 800Kč a vypdá to že nám vydrží přes 2 roky.
o 17.02.2010, 13:18 | Lucni.konik
Jen mě tak napadlo. Když tam máš "sklo", co to umýt pořádně, odmastit a použít "tekutý stěrače"???
Každopádně se to by chtělo naučit po každém sprchování vzít stěrku na okna a jednoduše setřít zástěnu. Zabere to chvilku.
o 17.02.2010, 13:22 | Conan
Ten "NANOGLASS" funguje právě stejně jako tekutý stěrače. Tzn. jednou za půl roku to tím natřeš a nezůstávaj ti tam kapky. Pak to stačí běžně umejvat čistidlem na okna.

Jinak po každém sprchování bys měl ruční sprchou smýt zamlžení.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3165 sekund.