Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Digitizer - zbroušení? odlepení?

o Navštíveno 713x o
o 10.02.2010, 11:50 | M.a.R.i
Ahoj,
jelikož jsem hloupý a nenechal jsem si poradit,tak jsem si objednal digitizer/touchpanel pro MDA IV Compact, jelikož můj je prasklý. Nakonec jsem zjistil,že je prasklý i displej. Pokoušeli jsme se sundat starý digitizer,ale je brutálně přilepenej k displeji. Tak jsem znovu objednal nový displej i s digitizerem pro MDA z ebay,ale nakonec mi přišel full LCD pro HTC. Takže se mi tu válí full LCD pro HTC + digitizer pro MDA.
HTC od MDA se liší spodní a horní hranou digitizeru. Myslíte,že by mělo vliv na funkci, kdybych digitizer HTC zbrousil, aby padnul do MDA? Případně máte nějakou radu jak digitizer vyměnit? Fakt se mi nechce dávat 2000Kč za novej...

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3048 sekund.