Navštíveno 414x

08.02.2010, 18:55 |
JA Tak mi nějak zmizela čt4ka...nevíte o tom něco,na druhým satu to na mě chce pin...díky za info
a neměl si to jen na zkoušku?

08.02.2010, 19:03 |
JA mám zaplaceno jedu všechno vč,HBO a dneska šup...divný je že na druhým to chtělo PIN ale jenom u 4ky...a Humax ho po mě nechce ale nehraje :-))

08.02.2010, 20:09 |
X-sat (M)
Svagr na SK potreboval CZ registraci a overeni konces. poplatku pro to,aby mohl videt olympiadu na CT4Sport, mysleno pres satelit. Myslim Skylink bo tak nejak... Provadel jsem mu registraci. Je to z duvodu autorskych prav CT. Vic ale nevim.
www.parabola.cz tam je vše o satelitním příjmu
mym skylink , musis po vlozeni karty do satu asi do 30 dni zaregistrovat ( jde to i pres net ) jinak kartu zablokujou , Koukni na www.skylink.cz , zalezi co mas za dekodovaci kartu , pokud nejde jen čt4 tak zkus kouknout jestli to mas na spravny frekvenci
jestli máš Skylink, tak ji musíš mít do 20ti dnů zaregistrovanou, pokud to máš a stejně nejde, přihlaš se na Skylink.cz tam budeš mít číslo tý karty, tak ho zaškrtni a dole dej reautorizace karty, oni znovu pošlou kódy, musíš mít zaplej reciever a trvá to cca 1-15min, jak kdy, když to nepomůže, tak jedině znova naladit
Frekvence ani audio a video PID kódy se na CT4 už hodně dlouho neměnily, takže jedině registrace.