Navštíveno 1240x

Mnozi si jistě vzpomínáte jak jsem cca rok zpět řešil to jak se rozejít s přítelkyni, jak řešit bydlení a tak..
Vše je vyřešené. Dostal jsem skvělou pracovní nabídku v Liberci včetně služebního bytu. Tak jsem to vzal. Měl jsem možnost získat větší byt + práce pro přítelkyni, nebo menší byt jen pro mě.. Přítelkyni jsem řekl, že může se mnou a že je vše zajištěné. Ona nechtěla. Takže jsem se zachoval jak nejlépe jsem mohl, měla na výběr..
Pokud jste někdo z Liberce, tak se ozvěte a zajdem na pivo, potřebuju poznat nějaké nové kamarády v novém prostředí..

05.02.2010, 12:47 |
Skury Když ses s ní chtěl rozejít, proč jsi jí nabízel, aby šla s tebou? To mi hlava nebere. Ale jinak tedy gratulace. Ať se daří v novém prostředí.
JJ, pamatuji. Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste...
Taky tomu moc nerozumim...pokud bych ji to nabizel,tak bych ji miloval a chtel s ni byt ,nedokazal bych udelat takto tlustou caru...ono to je pro ni taky strasne tezke rozhodnuti opustit neco,kde je zvykla ...
Ale nema to cenu resit,neznam podrobne okolnosti,at se Ti dari,mysleno v dobrem
Jsem ji to nabídnul, abych zase nebyl za hajzla, že ji opouštím jen tak a ji postavil před hotovou věc. Prostě měla na výběr a tečka. Já ostatně věděl, že nepůjde. Ono je to složitější.. Prostě mi připadlo správné tohle udělat a říct ji to..
No a je to :-) gratulace :-)
jj pamatuju ten topic...
tak gratulace , že vše dopadlo dobře...
Na pivo bych zasel , ale nejsem z LBC

05.02.2010, 13:09 |
Lufas gratulace taky si vzpominam jak si to tu resil...;-)jinak jsem kousek od lbc tak na pivo klidne muzem zajit;-)

05.02.2010, 13:15 |
fredy taky pamatuji, škoda že jsem z brna, bych tě pozval na párty: přijď bude prdel.. :))))))) ale jinak gratuliji k novému životu
na pivko by jsme mohli zajít. jsem z lbc, konkrétně broumovská =:))
taktez gratuluju. Jinak trochu OT,ale muzes prozradit alespon priblizne k jake pozici ti nabidli i sluzebni byt? to se dnes moc nevidi.
jojo taky pamatuji, škoda to zase rozebírat, ale gratulace budeš mít klid
a co budeš dělat?
u mě pivo nehrozí, zase si se odstěhoval na špatnou stranu :-)

05.02.2010, 14:43 |
Kacko Pamatuju, gratulace!
no zato ja moc negratuluju pac s tebou uz ted na pivo nezajdu :-D a ani uz te moc neuvidim, jinak kazdopadne gratuluju snad se ti tam bude líbit víc jak v Ústí. Ted budu mozna kecat v hloubce vzpominam co si mi to psal na icq ze des delat a neco mi rika ze snad vyuka nejakeho jazyku,anglictina bo tak neco.. jestli plácám tak me nekamenuj :-D
Ještě dál než UL, bláááááááááázne :o) jinak super, že jsi to vše vyřešil!

05.02.2010, 17:13 |
Veva Topic si pamatuji, takže gratulace! :-) a ať se daří :-)

05.02.2010, 17:18 |
muSlim | Upraveno: 2010-02-05 17:21:39
Alebo nič, not my business :o))))

05.02.2010, 19:01 |
Pagoš tak tos měl kliku, ideální řešení :)
C.W.O.K. v Broumovsky bydli strejc :-D
Kluci díky! jj je to opravdu skvělé, jak se to vše takhle samo vyřešilo. Do Ústí budu normálně jezdit o víkendech. Teď jsem se nedávno po pěti letech znovu spřátelil s tátou, takže ho chci často vídat, máme co dohánět.
K tomu místu se nechci veřejně vyjadřovat, je to interní záležitost.
Lufas: o.k. beru Tě za slovo :)
CWOK: já jsem zatím kousek od Lidových sadů. Za cca měsíc a půl budu jinde, vypadla mi však ulice jaká to je.. Liberec zatím moc neznám, ale orientuju se hlavně podle Šaldova nám., to je můj záchytný bod..
Perfekt: na pivko můžem zajít kdykoliv, budu sem jezdit i nadále..
The Timo: jj ubírám se trošku jiným směrem.. :D Ale Liberec je nádhernej..
Jinak dost mi vadí samota, tam, o víkendech se vracím ještě domů. Dost mi trhá srdce, když tu vidím Elišku, je to takové divné, že po pěti letech jsme to usekli, ale jinak to nešlo no.. Navíc začaly problémy i s výchovou Adama.. V Liberci je však dost bab, ale nějakou dobu chci mít klid :) Jinak mě trápí teď můj byt v UL, jak ho prodat i s tou hypotékou. Hlavně ceny bytů doslova klesly u nás, a můj je prodejný za mizernou částku, ještě minulý rok byly ceny jinde. Takže to vidím na pronajmutí aspoň na rok či dva..
Tak at se ti tady u nas libi :)
A co cíga,furt se drzis???
písni mi na icq ohledne toho bytu na pronajmuti
Batman: jj pořád jo.. ani mě nenapadne si už zapálit, ani když jsem připitej v hospodě..
Perfekt: jj písnu.. Ty bys chtěl? je to 2+1 60m2 s balkonem.. Kde bydlím víš.. až budu na icq tak dám vědět..
2+1 pro me samotneho mozna zbytecne moc na to jak casto bych se tam zdrzoval ale urcite pisni detaily, kde uplne presne bydlis nevim ale tusim :-) jestli ted konecne vyjde práce tak jako rychly reseni na ten rok, dva bych to mozna i vzal :-)
Tak je to skoro měsíc v cizím městě, v nové práci.. Vše je parádní!!! Kalby, ženský, super práce.. Nový lidé.. Do UL už moc jezdit nebudu..
Tak já sem taky liberečák tak někdy na pivko skočit můžem :-)