Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výkup, popř. výměna auta u AAA

o Navštíveno 3056x o
o 05.02.2010, 11:57 | kasko
Zdravím,
nedávno jsem zde dával článek s prosbou o nacenění auta.
Jeden autorizovaný servis mi nabídl cenu 70-75tis.
AAA mi nabídli 90-100tis. s tím, že bych od nich koupil jiné auto. (původně bylo v plánu)
Na můj dotaz, co se změní, když auto pouze prodám, tak řekli, že cena bude max. o 5tis. nižší, se mi zamlouvá i tahle varianta.

Má někdo zkušenosti s výkupem aut do AAA?
Na co si dát pozor, apod?

o 05.02.2010, 12:04 | BATMAN
Timhle jsou Acka zname, po telefonu ti nabidnou pomalu trzni cenu, jenze jak tam s tim dojedes nabidnou ti 50 a i to je jeste moc....
Za zkusenou nedas, predstirej zajem o nejaky vuz a zajed tam.
o 05.02.2010, 12:05 | Dave0401
podle me ti nabidnou 70 na vykup, bez koupe dalsiho vozu.. pak kdyz tam budes stepovat nejakou dobu a resit vyssi cenu tak se vyskrabes +5-10tis to je bezna praxe...
o 05.02.2010, 12:05 | Dave0401
BATMAN me predbehl... ;)
o 05.02.2010, 12:06 | BATMAN
Acka jsou timhle znamy, po telefonu naslibujou hory doly, ale jak tam dojedes reknou ti ze je to vrak a nabidnou ti i polovinu toho co slibili.
Kdyz u nich budes brat jiny auto, asi daji vic ale ne o moc...
o 05.02.2010, 12:06 | kasko
oki, uvidíme. V sobotu tam jedu a uvidíme, jak to dopadne.
Za zeptání nic
o 05.02.2010, 13:34 | Briann
samozrejme pocitej s cenou 70tisic na miste.
o 05.02.2010, 18:19 | Zdeny60
Já mám zkušenosti dvě čertsvé z loňského léta, když jsem přes Ačka v OL prodával své dva vozy. Cenu jsem vždy řešil s prodejcem na místě, ne přes telefon. Jak se říká, slibem nezarmoutíš, ale realita bývá fakticky jiná.

Takže: je dobré si prosondovat, za kolik se podobné vozy prodávají jinde, než v AAA. Pak tam zajet a nabídnout ho protihodnotou. Oprotí tvé ceně bude ta jejich vždy zhruba o 15-20% nižší, ale:
- máš rychlý peníz
- pokud auto prodáš, tak už o něm n ikdy neuslyšíš a máš klid, že ti nebude nějakej strejda volat, že mu vrzne tohle čí tamto
A ten propad proti tvé dané ceně možná za ty tahanice stojí, navíc v AAA je velice rychlý obrat.

Já tedy v AAA kupoval auta 3, prodával 4 a nikdy jsem si nestěžoval, ale to už jsem tu psal loni, když se tu podobné thema řešilo. Na to, jak se Ačkaři chovájí, nehleď. Ti jsou k tmou školeni precizně vyvedenými školícím mechanismy a bylo by smutné, kdyby je nevyužívali. Jsou za to placení.

Já osobně, než bych koupil auto někde v Horní Dolní, tak mám jaski větší důvěru k Ačků, i když to zí paradoxn+ě, ale mluvím tak ze 4násobné zkušenosti a zatím musím říct, že jsem neměl potíže. Avšak je fakt, že jsem dostal za své vozy méně peněz. Je to o bilanci. Nic víc v tom není. Jinak v Čechách moc seriozních bazarů nehledej.

A ještě poznámka: počítej s tím, že pokud dovezeš rapu za 100 litrů, diskuze bude probíhat na zcela jiné úrovni, než když tam nabízíš vůz za 200-300 litrů a potenciálně si chceš odvézt vůz za více než 0,5 mega (můj případ). Já byl fakt opravdu spokojen.
o 08.02.2010, 10:45 | kasko
takže o víkendu jsem se tam stavil, ale bohužel až před zavíračkou a borec mi sdělil, že cena se pohybuje od 70-90tis. Ale je to hodně relevantní, protože jim nefungoval systém a nemohl se mrknout do databáze.

tak tam jeedu dneska.
Večer písnu, jaká je realita...
o 08.02.2010, 11:36 | Mr.Scully
Realita je taková, že oni mají vyloženě příkaz, že přes telefon nabídnou o 20% vyšší cenu. Když si pak stěžuješ, tak na place ti řeknou, že hovory nejsou nahrávané a že si vymýšlíš... běžná praxe, na internetu jsou tuny příběhů tohoto typu.

Výhoda AAA je taková, že vykoupí každej šrot :-)
o 08.02.2010, 16:14 | Zdeny60
Myslíš, jako hodně RELATIVNÍ ... :-)

Mr.Scully? a taky každej prodaj. Ťuhýk se vždycky najde (např. můj otec :-) -- koupil to nejshnilejší Mondeo, co kdy kdo vůbec viděl v nějakém bazaru v Horní DOlní - bazarník skončil potom v nemocnici následkem úrazu - potrhal si bránici) a já Mondíka vzal, umyl, vlít jsem s tím do pardubic a za hoďku jsem byl zpátky s hotovostí :-)

Nikdo se na spodek ani nemrk, stačí, když s tím objeli blok a bylo... jojo, AAAčka. Ale já mám zkušenosti dobré, jak jsem psal nahoře a de facto, i tato byla pozitivní.kdejinde by toto vykoupili...
o 08.02.2010, 22:13 | kasko
takže výkupní cena je 75tis. Hold jste měli pravdu.
Stejně ho za jiné peníze asi neprodám.
Hudba je už vymontovaná a koncem týdne půjde auto z domu.
Jinak díky za rady :)
o 08.02.2010, 22:21 | Kesam
Se segrou taky vymrdali s feldou v AAA s tou cenou jako ti nademnou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3182 sekund.