Navštíveno 472x

Zdarec, dnes mi volal nějaký operátor z firmy, co spolupracuje s T-mobile, že mi může nabídnout volání na 5 čísel do sítě T-Mobile zdarma za měsíční paušál 300kč, telefonní číslo a mobil a z U-foun to myslím nebyl. Tak se chci zeptat, jestli je to v poho, nebo nějaká bouda na zákazníky. Díky moc
Ahoj Michale,ja mam od T-mobile pro 4 blizke za pausal a volas,sms a mms opravdu pak uz bez poplatku. Zrejme prodluzujes i smlouvu,tak k tomu mas ten telefon

26.01.2010, 21:30 |
mishan | Upraveno: 2010-01-26 21:31:47
Čau Vašku, právě že tohle je nějaká smlouva na 2 roky a už přesně nevím co tam je,volání určo, ale sms nevím, volal mi do práce, moc dobře sem mu nerozuměl,máme tam randál, už jednou mi někdo tohle nabízel, ale byl to přímo z U-founu a tehda sem to odmítl, tak přemýšlím, že když už u T-mobilu nejde aktivovat Girls talk a Nej - nonstop, že bych zvolil tohle...
ještě dodám, že já u T-mobile už paušál mám
Co se tyce 5 blizkych...ano,je to sluzba jako nej-nonstop,je to proste novinka a dle me super,ja ji uz vyuzivam 3 mesice...nevim jak 5 blizkych funguje,ja mam 4 blizke za pausal,ja vse platim a ty ostatni 3 jsou podemnou,pricemz vsichni vzajemne si uz pak volaji,sms a mms zadarmo.Jen ja mam platbu pausalni a je to opravdu neomezene. A protoze by jsi prodluzil smlouvu na 2 roky,tak k tomu se vaze ten novy mobil. Kazdopadne brat nic nemusis a na 2 roky se taky upisovat nemusis,pokud nechces telefon. 5 blizkych bych si ale aktivoval pokud mezi sebou komunikujete :-)
no , myslím že o vzájemné komunikaci mi nic neříkal, prostě 300/měsíc a na 5 čísel neomezeně....

26.01.2010, 23:05 |
Lukaash | Upraveno: 2010-01-26 23:07:10
take mi volali (predstavili se jako zastupci T-Mobile) ... a tim to pro me skoncilo, v danou chvili jsem na to nemel cas a znova se ozvat nechteli ...
Uz na to koukam,tak ty mas neco opravdu jineho..ja mam tento,bohuzel to mam na ICO,tak nevim,jak si na tom ty
[ Link ] Tak to ber jako bych nic nerekl..pardon
ne v poho, jen chci ziskat tady od někoho nějaké informace co je to zač....
Lukaash: mě se ozve znouv v pátek, řekl sem mu , že musim popřemyšlet :-)

27.01.2010, 00:45 |
Beda uz mi to nabizely nekolikrat, je to tak jak rikas, jen nevim jestli to neni(nejsem si jisty) 3cisla 300kc a 5cisel 500kc samo jen do T-Mobile, taky se mi predstavily jako zakaznicka linka a pry pro meji vyjmecnou nabidku :))
firma která lanaří zákazníky pro TM, sepíšou s tebou smlouvu a dál už komunikuješ s TM...
tohle má i O2 a většinou bohužel ti číslo vnutí jako super nabídku a když si to doma v klidu pročteš co si vlastně podepsal, tak zjistíš, že kdybys sis sám došel na prodejnu nebo zavolal operátorovi tak si domluvíš lepší podmínky sám
Jak píše Petura. Nabídky po telefonu nebrat, zajděte si raději na prodejnu. A když náhodou něco po telefonu nebo na ulici uzavřete, do 14 dnů můžete písemně odstoupit. Nevolat do té firmy ani do T-M, ale napsat dopis, jak je uvedeno v podmínkách Smlouvy. Řeším to v práci každý den.
Petura, Fordík: díky kluci, tohle přesně sem chtěl slyšet a myslím si to samé, jen sem to potřeboval od někoho potvrdit... ;-)