Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz na T-Mobile

o Navštíveno 472x o
o 26.01.2010, 21:20 | mishan
Zdarec, dnes mi volal nějaký operátor z firmy, co spolupracuje s T-mobile, že mi může nabídnout volání na 5 čísel do sítě T-Mobile zdarma za měsíční paušál 300kč, telefonní číslo a mobil a z U-foun to myslím nebyl. Tak se chci zeptat, jestli je to v poho, nebo nějaká bouda na zákazníky. Díky moc

o 26.01.2010, 21:24 | cupra.165
Ahoj Michale,ja mam od T-mobile pro 4 blizke za pausal a volas,sms a mms opravdu pak uz bez poplatku. Zrejme prodluzujes i smlouvu,tak k tomu mas ten telefon
o 26.01.2010, 21:30 | mishan | Upraveno: 2010-01-26 21:31:47
Čau Vašku, právě že tohle je nějaká smlouva na 2 roky a už přesně nevím co tam je,volání určo, ale sms nevím, volal mi do práce, moc dobře sem mu nerozuměl,máme tam randál, už jednou mi někdo tohle nabízel, ale byl to přímo z U-founu a tehda sem to odmítl, tak přemýšlím, že když už u T-mobilu nejde aktivovat Girls talk a Nej - nonstop, že bych zvolil tohle...
ještě dodám, že já u T-mobile už paušál mám
o 26.01.2010, 22:36 | cupra.165
Co se tyce 5 blizkych...ano,je to sluzba jako nej-nonstop,je to proste novinka a dle me super,ja ji uz vyuzivam 3 mesice...nevim jak 5 blizkych funguje,ja mam 4 blizke za pausal,ja vse platim a ty ostatni 3 jsou podemnou,pricemz vsichni vzajemne si uz pak volaji,sms a mms zadarmo.Jen ja mam platbu pausalni a je to opravdu neomezene. A protoze by jsi prodluzil smlouvu na 2 roky,tak k tomu se vaze ten novy mobil. Kazdopadne brat nic nemusis a na 2 roky se taky upisovat nemusis,pokud nechces telefon. 5 blizkych bych si ale aktivoval pokud mezi sebou komunikujete :-)
o 26.01.2010, 22:40 | mishan
no , myslím že o vzájemné komunikaci mi nic neříkal, prostě 300/měsíc a na 5 čísel neomezeně....
o 26.01.2010, 23:05 | Lukaash | Upraveno: 2010-01-26 23:07:10
take mi volali (predstavili se jako zastupci T-Mobile) ... a tim to pro me skoncilo, v danou chvili jsem na to nemel cas a znova se ozvat nechteli ...
o 26.01.2010, 23:15 | cupra.165
Uz na to koukam,tak ty mas neco opravdu jineho..ja mam tento,bohuzel to mam na ICO,tak nevim,jak si na tom ty
[ Link ]

Tak to ber jako bych nic nerekl..pardon
o 26.01.2010, 23:37 | mishan
ne v poho, jen chci ziskat tady od někoho nějaké informace co je to zač....
Lukaash: mě se ozve znouv v pátek, řekl sem mu , že musim popřemyšlet :-)
o 27.01.2010, 00:45 | Beda
uz mi to nabizely nekolikrat, je to tak jak rikas, jen nevim jestli to neni(nejsem si jisty) 3cisla 300kc a 5cisel 500kc samo jen do T-Mobile, taky se mi predstavily jako zakaznicka linka a pry pro meji vyjmecnou nabidku :))
o 27.01.2010, 06:37 | Petura
firma která lanaří zákazníky pro TM, sepíšou s tebou smlouvu a dál už komunikuješ s TM...
tohle má i O2 a většinou bohužel ti číslo vnutí jako super nabídku a když si to doma v klidu pročteš co si vlastně podepsal, tak zjistíš, že kdybys sis sám došel na prodejnu nebo zavolal operátorovi tak si domluvíš lepší podmínky sám
o 27.01.2010, 12:40 | Fordik
Jak píše Petura. Nabídky po telefonu nebrat, zajděte si raději na prodejnu. A když náhodou něco po telefonu nebo na ulici uzavřete, do 14 dnů můžete písemně odstoupit. Nevolat do té firmy ani do T-M, ale napsat dopis, jak je uvedeno v podmínkách Smlouvy. Řeším to v práci každý den.
o 27.01.2010, 17:17 | mishan
Petura, Fordík: díky kluci, tohle přesně sem chtěl slyšet a myslím si to samé, jen sem to potřeboval od někoho potvrdit... ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4421 sekund.