Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Veřejný dluh jen pro silné nátury

o Navštíveno 1078x o
o 26.01.2010, 12:26 | Only_One
tohle opravdu doporučuju sledovat a nic u toho nejíst páč to je k blití
[ Link ]

o 26.01.2010, 12:41 | cupra.165
To pocitadlo..to snad neni mozny takto rychle naskakovat nebo jo? :-/
o 26.01.2010, 12:43 | HIGHTOWER
jj, zrovna včera jsem na to koukal.... zajímalo by mě, jak by to skákalo mít takto vedle sebe všechny státy a jejich dluhy...
A propos, komu vlastně ten dluh dlužíme? A ostatní státy dluží zase komu?
o 26.01.2010, 12:50 | madaros
Highty: spravna otazka, to se taky obcas ptam, od koho a kde se ty penize berou :)
o 26.01.2010, 12:56 | .mycTD
vetsina bude na dluhopisy -tzn prachy v tom ma hromada lidi, fondu apod. neco bude of MMF.
o 26.01.2010, 12:58 | Fari
Děs!! Nechápu jak je tohle možný, všechno se zdražuje, daně jak prase, a stejně se stát nehorázně zadlužuje..
o 26.01.2010, 12:58 | axetom
a nejspis bude hur:D
o 26.01.2010, 13:02 | cupra.165
Lobisti,podvody,ja na brachu,bracha na me,predrazenost ve statnich zakazkach,nepruhledne obchody,hamty hamty,at mame vice nez ty tamty,vice duchodcu nez vydelavajicich...hnus hnus hnus je to vsude,vzdy bylo a vzdy bude
o 26.01.2010, 13:06 | Cenda
zajímalo by mě ještě i Řecko :-)
o 26.01.2010, 13:07 | Pekys
takhle rychle bych chtěl vydělávat :) Stačilo by mi bejt v práci tak kolem minuty denně :)

o 26.01.2010, 13:20 | lukee_cz
cenda: a ktere jejich pocitadlo bys chtel videt? to oficialni nebo to pravdive? :-)))
o 26.01.2010, 13:33 | Skury
o 26.01.2010, 13:46 | Cenda
lukee > :-))) pravdive
o 26.01.2010, 13:53 | škodovkář
blbost
o 26.01.2010, 13:59 | crestik
co se tak domluvit, aby všichni si těch 129tis zaplatili? Nebude to tak lepší, než furt nadávat?
o 26.01.2010, 14:00 | HIGHTOWER
ta CIA má nějak moooc informací o všech :-D
o 26.01.2010, 14:06 | Paczqo
crestik: obavam se že i kdyby všichni těch 129tis zaplatili tak se situace moc nezměni protože se stejně najde někdo kdo zas uděla tunel a dluh pořad bude.
o 26.01.2010, 14:06 | DaveX
Vy tomu fakt věříte? :D
o 26.01.2010, 14:08 | lukee_cz
Paczo: ja se spis obavam, ze kdyby vsichni tech 129tis zaplatili, tak tam najednou zbude podobne velka suma k zaplaceni a nikdo nebude vedet proc :-)
o 26.01.2010, 14:19 | Milhauzz
Fuj to je humus ..., jinak souhlasím s cuprou. Víc nadávat nemá smysl.
o 26.01.2010, 14:49 | Crimson
<: Vážení politici a státní úředníci,
<:
<: nepřeji si, abyste mě každý den neustále masírovali a stresovali údaji o tom, že
<: každý novorozenec má batoh s dluhem 111 000 Kč, nebo že se Česká republika
<: zadlužuje každou minutu jedním milionem korun. Takové zprávy jsou mi k ničemu,
<: protože i když vypnu všechna světla, topení, netelefonuji, zamknu se v bytě a
<: nikam nevycházím, nic s tím neudělám. Na takové zprávy mám pro všechny šéfy této
<: země jedinou odpověď: když neumíte udržet na uzdě státní finance, když neumíte
<: hospodařit, jděte od toho! Ten 1 bilion 300 miliard korun, které se na mě
<: snažíte hodit, to není dluh nás občanů -- to je VÁŠ dluh! Tento dluh jste
<: vyrobili a rozjeli VY. Dělejte si s ním, co chcete, a neobtěžujte nás údaji,
<: které nemůžeme nijak ovlivnit. Země se zadlužuje rekordním tempem, ale já ne. Já
<: na dluh nežiji, naopak, snažím se mít na kontě neustále nějakou tu rezervu v
<: násobku několika měsíčních platů. Nikdy v životě jsem nikomu nic nedlužil. To
<: bych raději umřel hlady! A běda, dozvídám se, že ten VÁŠ nesplatitelný dluh máme
<: teď splatit MY. Víte, jak to v dějinách dopadlo -- v Praze letěli radní z oken
<: radnice už třikrát a není důvod, aby neletěli po čtvrté. Možná je právě těch 888
<: milionů za projekt Opencard poslední kapkou, po níž přeteče pohár.
<: Myslete na to, vy, politici a úředníci, kteří nám vnucujete, že jsme v tomto
<: státu na pokraji katastrofy. VY jste tento stát dovedli na pokraj té katastrofy.
<: My výši platů, daní, penzí, odvodů zdravotních či sociálních, stejně jako
<: stanovení výše všech podpor a příspěvků neurčujeme. Pamatujte na to, že od
<: poslední společenské změny uplynulo právě 20 let, a to je v Čechách, jak známo,
<: první předpoklad pro dějinnou změnu. Varuji vás, vzpamatujte se, vezměte rozum
<: do hrsti a začněte pracovat na změně. A až budete mít situaci pod kontrolou a
<: budete nám moci oznámit, že Česká republika snižuje své zadlužení o jeden milion
<: korun za hodinu, pak se pochlubte. Do té doby nás neobtěžujte stresujícími
<: zprávami o vaší kolosální neschopnosti.
<:
<: S pozdravem občan Bedřich Ludvík

<: Více o autorovi: Bedřich Ludvík
<: Dramaturg hrané tvorby ČT, autor a režisér dokumentů s písničkou, spisovatel a
<: písničkář. Přivedl k životu filmy jako Smradi, Kuře melancholik, Kytice, Výchova
<: dívek v Čechách a přes 50 televizních filmů - za všechny jmenujme cyklus o
<: lidech postižných zločinem - Oběti. Vydal (zatím) čtyři knihy.
<:
o 26.01.2010, 14:53 | luda551
hele to je jak JACKPOT :D
o 26.01.2010, 15:37 | mrazik
Podvadi a krade se vsude. Treba v USa je lobismus legalni a lobisti jsou registrovani. Predrazenost zakazek, viz treba dalnice, za to bych zaviral nadozivoti. Bohuzel nas neceka nic dobreho a bude jen hur a hur. Bohuzel volby vyhraje Jirka (pro me nepochopitelne, nekdo mu da hlas, ze mu nesnizil plat statniho ourednika) a s kym to da dohromady je asi jasne kazdemu, takze zadne reformy, nic se resit nebude, protoze problem statnich financi podle jirky neexistuje. Na druhou stranu ono to nebude tak spatny, bankrot za dvermi a pak tu budou rozhodovat pani z MMF a k reformam nas donuti a bude to hodne hodne bolet.
o 26.01.2010, 15:39 | koren
cislo necislo, vyrovnany statni rozpocet proste uz neni IN. a kdyz se k tomu jeste prida tvrzeni nekterych politiku, ze VD se vlastne nesplaci. ale co, dobre nam tak...

škodovkář: ty dokazes pobavit i jednim slovem:-D
o 26.01.2010, 15:50 | Kesam
To nejni možný než jsem se tam zorientoval tak tam naběhlo 600 000 kč
o 26.01.2010, 15:55 | Geo89
mycTD : MMF peníze nepůjčuje , má za úkol řešit jenom měnové krize .... Nějaký peníze asi máme od Světový banky, ale jelikoz nas uz berou jako rozvinutou ekonomiku tak bych rek ze uz nám taky nic nepůjčí. Většina toho bude z dluhopisů,státních pokladničních pokázek a myslim že z Evropský investiční banky.
o 26.01.2010, 21:58 | bartosek
NEDLUŽÍM NIC!
Znovu, již po několikáté, jsem se rozčílil nad neomalenou drzostí médií, která mi, jakožto občanovi, periodicky vnucují myšlenku, že mám jakýsi podíl na státním dluhu a vypočítávají mi výši mého údajného podílu.
Znovu důrazně opakuji, že jsem si od nikoho nic nepůjčil a nikomu nic nedlužím.
Nikdo, ani stát, není oprávněn půjčovat si mým jménem a zadlužovat mne.
Defacto by se jednalo o trestný čin. Nic také nikomu nebudu splácet.
Mou osobu si tento stát přivlastnil, aniž by se mne na cokoliv ptal, v okamžiku mého narození, ale to neznamená, že si se mnou může dělat co chce, respektive, zadlužit mne.
Pokud je stát podnikatelskou jednotkou a nedokáže splácet své dluhy, pak zřejmě musí vyhlásit bankrot a musí být zrušen. To ale neznamená,že mám být zrušen i já.
Dluh by měl být naúčtován podílově všem, kteří tomuto státu vládli v době od vzniku dluhu. Já jsem tyto osoby nikdy nevolil a jsem, co se týče jejich jednání (proti němuž jsem často protestoval), zcela bez viny.
Z každých 100 % Kč, které vydělám, si tento stát vezme 55 – 64 % Kč formou různých typů zdanění. Další peníze si ode mne stát bere formou daní z nemovitosti a jiných forem zdanění.
Když si za zlomek skutečné hodnoty mé práce, kterou mi stát milostivě ponechá, cokoliv koupím, je toto cokoliv také již mnohokrát zdaněno cestou od těžby suroviny k finálnímu výrobku a jeho prodeji. I zde platím v ceně výrobku státu odvody. Stát mi účtuje nejrůznější poplatky. Platím téměř nejdražší elektřinu v Evropě a jsem občanem energetické velmoci. Hospodář stát platí za kilometr silnice třikrát tolik, co kdekoliv jinde, atakdále. Stát mne připraví zhruba o
tři čtvrtiny hodnoty všeho, co vytvořím a vydělám a tyto prostředky prošustruje, nebo přerozdělí neznámo kam. Ani to mu však nestačí, ještě se mne a mé potomky pokouší zadlužit. Kdosi neznámý si na tento stát nabírá nehorázné půjčky, jako by byl stát jen nějakým bílým koněm zločinecké organizace.
Stát, nebo kdosi, kdo se za jeho nálepku schovává, si ode mne bere několikrát větší berni, než si panstvo kdy dovolilo vzít od poddaného.
Udržuje mne v chudobě, abych si nevyskakoval, aby mi snad ani nenapadlo z přebytků založit firmu, začít podnikat a zaměstnávat jiné. Sám stát však pracovní místa nezajistí a těm, kdo nemají práci pak bezostyšně přerozděluje to, co sebral mně, aniž by se mnou cokoliv konzultoval.
A teď mi ještě oznamuje jak mne zadlužil, za což pochopitelně nikdo nenese odpovědnost, to udělala nějaká anonymní nezodpovědná krize. Zítra na mne pošle exekutora, aby mi sebral i to poslední, co mi ještě zbylo.
Vážený a milý státe. Milá Česká republiko… Pěkně mě sereš
o 26.01.2010, 22:32 | Samantus
Ten kdo o sobe prohlasuje, ze nic nedluzi, tak ma muj obdiv... ja bohuzel do statni kasy dluzim.... mam hypoteku, jinak bych nebydlel:( od nikoho jsem nic nedostal a za hotovy jsem si dum nekoupil:(

mozna jsem Vas nepochopil, ale to neni nic nenormalniho, to co se deje nikdy chapat nebudu
o 26.01.2010, 23:33 | luda551
momentálně 1 356 642 380 420 ,- řikám že je to fake :D po tam bude nějakej jackpot z kasin v las vegas :D
o 26.01.2010, 23:33 | luda551 | Upraveno: 2010-01-26 23:34:08
dvojak
o 26.01.2010, 23:36 | LukeFab
myslím,že tuhle situaci kolem čr nemá cenu komentovat.to se nedá pochopit jako to,že nedokážu pochopit z čeho vznikl vesmír.
o 27.01.2010, 01:08 | DaveX | Upraveno: 2010-01-27 01:09:55
...
o 27.01.2010, 01:10 | Geo89
no ta velikost bohužel fake není, ta rychlost kterou to běží těžko říct..
viz [ Link ]
pokud k tomu připočtou i dluh krajů a zdravotních pojišťoven , máš to krásný číslo na světě...
o 27.01.2010, 09:11 | .mycTD
vzhledem k tomu, ze do konce 2008 to narustalo cca 100mld/rok, tak je tech 1.300mld realnych.
jinak vsem, co tak hrdinne prohlasuji, ze oni si nic nepujcili bych chtel dat zapravdu, ovsem nic to nemeni na skutecnosti, ze se dluh splaci (resp. nekdy mozna bude splacet) z jejich penez :-)
o 27.01.2010, 09:19 | Nismo.Power
mno na ty stránky jsem koukal cca před měsícem a taky jsem se nestíhal divit :)
o 30.01.2010, 10:14 | cupra.165
[ Link ]

Na tohle uz by pomohla snad jen defenestrace :-/
o 30.01.2010, 12:53 | Fari
tomu už se vážně musím smát..
o 30.01.2010, 13:06 | DaveX
Je to fake, pochybuju, že by veřejný dluh stoupl o mega, když se na tu stránku minutu čumím.
o 30.01.2010, 13:45 | Geo89
Fake to neni. vezmi kalkulačku a počítej..
píše tam prumerna rychlost zadlužování : 4 756,- Kč za 1 sekundu
4 756 * 60 = 285 360 Kč /minutu
* 60 = 17 121 600 Kč /hodinu
* 24 = 410 918 400 Kč /den
* 365 = +- 150 mld Kč /rok ... a kolik že je plánovanej schodek na příští rok ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3469 sekund.