Navštíveno 2882x

Odšrouboval jsem veškeré šroubky dle tohoto návodu
[ Link ] , ale jak to tak u těchto návodů bývá, ona závěrečná fráze " a plasty sundejte" je právě ta nejhorší a vůbec nevím jak mám ten spodní plast dostat dolů. Vypadá to jako by stále držel na plastových výčnělcích od šroubů, které jsou směrem od volantu. Vypadá to jako by tyto výčnělky (plastové trubičky) byly zasunuty do otvorů v nějakém plastu co je u spínačů a věcí pod volantem a nemůžu to dostat dolů. Je na to nějaký fígl, nebo to jde sundat jen se sundáním volantu?

22.01.2010, 18:30 |
hawai hlavně bacha teď v zimě, dneska mi prasknul plast kolem prahu kdyz jsem tahal kabely a to jsem za nej sotva vzal, jindy za nej beru o hodně víc ale teď v tom mrazu prostě rupnul ani jsem se nenadál :(

22.01.2010, 18:35 |
Zbyšek | Upraveno: 2010-01-22 18:35:57
Auto je v garáži, takže v teple. Ale je pravda že celej den stálo v práci venku, takže to klidně můžu sundat až ráno. No hlavně potřebuji vědět jak to vůbec sundat. Počítal jsem že odšroubuju šroubky a vypadne mi do ruk a ono ne :(
jsou tam šroubky zespoda a potom to je po stranách nacvakaný do sebe nemýlím-li se..
Tři zespodu a dva malé od volantu,nedrží ti ti na těch od volantu ?
Chlapi děkuji, že jste mi tu poslali odkaz, který jsem sám dával nahoře, protože jsem to podle něj dělal a tím pádem samozřejmě vím o všech těch šroubech - také jsem to tam psal, že mám všechny vyšroubené.
Mám sundaný horní díl plastu, ale ten spodní drží mezi volantem a tou elektrikou u ovládacích páček, protože to vypadá jako by ty plastové sloupky od šroubků, které byly schované za volantem zapadaly do nějaké části a potřeboval bych to povytáhnout kousek ven a vyháčit. Jenže víc povytájnout to nejde, jelikož tomu brání volant. Kdyby byl tak o 5mm dál od ovládacích páček, tak by to šlo.