Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bodový system

o Navštíveno 717x o
o 18.01.2010, 16:43 | Daryl (A)
Kluci ( a holky) potřebuju poradit. Cca před rokem mi byly sebrany ( nebo pricteny ?) body za rychlost. Vím ze po roce se body odmazavaji pokud budu hodnej. Ale teď mám otazku:

podmínka se vztahuje na všechny přestupky, nebo jen na ty bodovane nebo je tam ještě nejaký jiný klíč ?

Potřebuju to vědet nabeton, pac mám jít vysvětlit špatne parkování a nerad bych si to kvůli té kravine protáhl a na druhou stranu se mi nechce zbytečně vykřikovat něco o osobe blízké.

Proste pokud se to té zkušební doby netýká pak nemám problém jim tam nechat nejaký susne ale body bych chtěl mít zase asap v cajku.

Dík za radu a hlavně 100% jistou. Ne ze si myslím jak by to asi mělo byt :)

o 18.01.2010, 16:47 | Mika
Týká se to pouze bodového systému, neboj se.
o 18.01.2010, 16:50 | Francouz | Upraveno: 2010-01-18 16:51:22
Mrkni sem [ Link ] kapitola odčítání bodů. Je to z 1. odstavce docela jasný jak to je ;o)
o 18.01.2010, 17:11 | Mika
ta tabulka ale neni aktualni a bod se jiz za vjeti do pesi zony neudeluje
o 18.01.2010, 17:27 | MaxxT
za parkovani body nedostanes (pokud si nevjel do zakazu vjezdu).
o 19.01.2010, 13:28 | Daryl (A)
mno ... a co za parkovani na pruhu pro cyklisty ? Auto zasahovalo do pruhu a ve vyzve je cituji:"... uziti vyhrazeneho jizdniho pruhu v rozporu s pravidly provozu (DZ c. IP 20a -Vyhrazeny jizdni pruh) ..."

V bodovem systemu je sice uvedeno "Neopravnene uziti vyhrazeneho jizdniho pruhu" ale nevim jak je na tom tohle se slovickarenim.

??
o 19.01.2010, 16:52 | Dragster
Jestli si udělal přestupek bodovej, tak od jeho spáchání nesmíš udělat další bodovej 1rok a jseu to vráceny max 3 zpět. Jestli je přestupek bodovej, není povinnost policistů uvádět a odebírá to městský úřad a né policie, ta stím nemá nic společného. O odebrání bodů tě nikdo neinformuje
o 19.01.2010, 17:01 | Mika
jo jako stezka pro cyklistu je bodova tak pozor na to !
o 19.01.2010, 20:03 | Daryl (A)
Hm tak to bude teda osoba blizka :(
o 20.01.2010, 11:02 | Conan
Daryl: osoba blízká ne, jen odmítni podání výpovědi viz. [ Link ]
o 20.01.2010, 15:16 | Daryl (A)
Conan: aha ... diky. I kdyz si myslim, ze efekt by byl stejnej .. vice mene.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6441 sekund.