Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Něco k audioprocesorům?

o Navštíveno 531x o
o 18.01.2010, 15:16 | Pagoš
Potřebuju napsat semestrálku na téma audioprocesory. Tak kdyby někdo měl nějaké obecné materiály, články nebo něco podobného, budu rád :)

o 18.01.2010, 15:34 | martin.dusa
až to budeš mít hotový, moh bys mi to pak poslat? rád bych si o tom početl... sám bych tě kdyžtak kontaktoval jestli nebudeš proti :)
o 18.01.2010, 15:38 | martin.dusa
jestli ovládáš angličtinu tak tady něco málo je.. [ Link ]
o 18.01.2010, 15:45 | martin.dusa
a ještě tady.. [ Link ] já se bohužel s angličtinou moc nekamarádim :)
o 18.01.2010, 18:37 | Pagoš
angličtina ani náhodou, ale díky :)
o 18.01.2010, 18:46 | vypuk
translate.google.com ee? Sice to není dokonalé, ale stačí to možná i základnímu pochopení :) přelouskal bych něco z té wikipedie, ale jenom trošku, nemíním nad tím strávit celo noc a navíc mám noční :)
o 18.01.2010, 19:02 | Pagoš
Něco jsm si popřekládal, ale nci mco použitelnýho jsem nenašel. Píšu to z patra, vyučující tomu nerozumí (doufam), takže si můžu trochu plácat játra a bude to dobrý :)
o 21.01.2010, 07:02 | Zdeny60
Já ti mohu dát osobní zkušenosti s Lyngdorf Room perfect. Mám jist hafol.... Ale je to na dloughý povídání. Na webu to najdeš taky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3387 sekund.