Navštíveno 1343x

Ahoj, kamos si do auta nechaval zapojovat alarm magicar 870AS. Bohuzel clovek, co to zapojoval, instalaci nedokoncil a ke zdarnemu zapojeni bysme potrebovali par rad. Poslal mi toto:
Alarm je zapojený a funguje akorát je třeba doladit toto.
VW golf IV 2002 74kW
Tak to je žluto-černý vodič připojit na „D“ nebo na nějakej snímač čidla otáček- nevím kde ho mám vzít.
A pak to je ještě jakejsi kábl bílo-černý na žhavení na jedné straně je třeba ho připojit k + nebo – (potřebuji zjistit zda to je + nebo -) a podle polarity si druhej konec připojím podle návodu bud na bilej nebo bilo černej - takže potřebuji zjistit kde napojím ten bíločernej kábl na to žhavení.
Nevite nekdo, kde najdeme snimac otacek, nebo kde ke zhaveni to pripojit? Diky za kazdou radu.
Žluto-černý vodič připoj na alternátor na svorku 61,nebo D.Bílo-černý u golfa nezapojovat,zapoj bílý na žhavení,ten je pro plus.
Diky moc. Snad to pomuze.
Jeste bych asi potreboval poradit, kde je to zhaveni. Nejaky presnejsi info.

17.01.2010, 20:20 |
TyKej | Upraveno: 2010-01-17 20:21:52
kámoš už obnovil heslo :)
Ten altik dám mám vyvedenej kábl do motovýho prostoru tak to bude na pohodu.
Problém bude s tou druhou částí. Mám smotano kolečko káblu v prostoru pod volantem. A nevím kde to na to žhavení napíchnu. Nějaké přesnější kde to najít? A tuším že ten bílo černý drát je jen prodlužka nebo se pletu?

18.01.2010, 16:00 |
TyKej přikládám foto. Jsou tam 2 kablíky tak jeden z nich?

Na altíku ty dva dráty se musí změřit napětí oproti kostře,tam,kde je naměřený rozdíl mezi nastartovaným motorem a motorem v klidu,tak to je ten vodič.Bílý zapoj na žhavení,je to spínané +.

19.01.2010, 21:30 |
TyKej ještě jednou děkuji "carelectronic" byla to radost!!