Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nabízím pracovní sílu - Liberecko

o Navštíveno 374x o
o 13.01.2010, 14:44 | PK
Jak už vám napoví nadpis - hledám jakoukoliv práci v Liberci a okolí. Mám maturitu (ekonomie/podnikání a PC), pak rok a něco na VŠ (nakonec studium ukončeno - špatná volba oboru, nijak mi to nepomůže - to vím). Od září hledám práci. AJ pokročilá, nj už jen pasivně, PC ovládám, není problém cokoliv nastavit, instalovat hardware, software (win a linux). ŘP sk. B, jezdím všude možně a tak nějak průběžně od doby co mám řidičák. Mám certifikát na účetnictví v rámci středoškolského učiva. Není problém dělat manuální práci - ruce levý nemám, práce mi jde. Problém je, že nemám žádnou praxi (PC, účto, eko atd...). Nevadí mi nějaký rozumný dojíždění. Kamkoliv pošlu CV nebo zajdu, tak se mi většinou ani nenamáhají ozvat (vždycky tu určitě je někdo s praxi, koho nemusej zaučovat). Nevíte náhodou někdo o něčem? Na inzeráty koukám každej den...Nebo vás prosím o nějakou radu jak postupovat při hledání práce, co vám třeba pomohlo, kde jste nakonec uspěli atd...doma už mi začíná hrabat. Jsem spolehlivý, pracovitý, pečlivý, loajální, dochvilný, rychle se učím...Předem děkuji za rady a případně i tipy na práci. Preferuju HPP.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3049 sekund.