Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Stop Chrápání ?

o Navštíveno 1406x o
o 12.01.2010, 12:34 | Rustapha-659
Může to na první pohled působit směšně,ale žádná velká sranda to ve skutečnosti není..Jsem alergik už od dětství a spaní se zavřenou pusou je pro mě nepředstavitelnej výkon..nosem to neudejchám a tak chrápu někdy míň,někdy až drnčej okna..Máte někdo zkušenost s nějakejma "zázračnejma" kapkama,nebo něčím podobným,co je v současné době na trhu?Osobně se domnívám,že to příliš fungovat nebude (ale třeba se mýlím)a jediný,co by teoreticky mohlo zabrat je operativní zákrok (kde je zase spousta jiných rizik počínaje celkovou anestézií a nefunkčním výsledkem konče,vč.problémů s polykáním tekutin apod..)..zkrátka fakt žádnej špás..

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 12.01.2010, 12:39 | Mr.Scully
Není hodně velkým faktorem to, jak ležíš? Já třeba teď mám asi dva tejdny celkem rýmu, nosem to taky často neudejchám, ale protože 95% noci prospím ve stabilizované poloze na břiše (která je pro mě zdaleka nejpohodlnější), tak (prý) vůbec nechrápu. Na zádech by to asi dopadlo hůř...
o 12.01.2010, 12:42 | Milhauzz
Jo jo, svatá pravda, na vojně kdo chrápal, tak musel spát na břiše - pak byl relativně klid. Ale to asi nebude dlouhodobý řešení pro tazatele :)
o 12.01.2010, 12:59 | Rustapha-659
Jj spaní na břiše relativně zklidní vibrace :o) ale prej už jsem se naučil chrápat prakticky v jakýkoliv poloze-zvlášť při rýmě,nastydnutí,alergo sezóně apod..čili vlastně skoro celej rok (což ovšem nemůžu až tak úplně posoudit,jelikož se jen málokdy slyšim..) :o)
o 12.01.2010, 13:19 | Woko_O
zkus se jeste zavesit za nohy hlavou dolu..jestli budes chrapat i v tyhle poloze uz nic nehledej.. :D
o 12.01.2010, 13:22 | luda551
ser na tyto picoviny kup radsi polovice spunty do usi:o)
o 12.01.2010, 13:43 | Karel.
na ty kapky si dej dost velkýho majzla.......koupili jsme s mamkou taky jednou taťkovi a on se ráno dusil, protože byl celej nateklej!! Navíc tatík je doktor a říkal, že kdyby to věděl, že do toho nikdy nejde. Věřím tomu, že tyhle věci ti fakt nepomůžou, spíš operace mandlí atd.......
o 12.01.2010, 13:45 | Rustapha-659
luda551: špunty zamítnuty... :o) ty hnusný chemikálie bych úplně vynechal,ale říkám si co kdyby to fungovalo..a vyhodit 5ti bábu za kapky do nosu,co nefungujou,to je o ničem.Vím jak je to nepříjemný,když se člověk snaží usnout a vedle něj jede Husqvarna..nikdo za to nemůže ale je to pruda..
o 12.01.2010, 14:34 | Bolthorn | Upraveno: 2010-01-12 14:35:33
Jsou speciální náplastí na nos. Roztáhne Ti nosní dírky a nechrápeš. Nebo nějak tak to funguje. Prý je to účinné co jsem slyšel.. Zajdi do lékárny, tam Ti poradí..
o 12.01.2010, 14:44 | ivls
jsem alergik - krom permanentni medikace se pred spanim pri horsim dychani prikrmuju vibrocilem - nosnim sprejem
mozna mas vyzkouseno a nezabira ti, ale treba ti pomuze
o 12.01.2010, 15:01 | Rustapha-659
Usain Bolthorn: jj už jsem viděl..prej to používaj běžci kvůli většímu přísunu vzduchu(jedná se spíš o placebo,protože nabrat do sebe víc,než plíce zvládnou je nemožný..ale prej to nějak jako funguje..jenže já nepotřebuju víc vzduchu na běhání ale přestat mít zvuk otevřenýho výfuku.. :oD
ivls: vidíš,už jsem tak blbej,že mi tohle nějak nenapadlo...prubnu nějaký antihistaminikum,co beru v sezóně a případně bych mohl zkusit i ten sprej a uvidím,nebo spíš uslyším buď ticho a nebo nějakej krutej noční female rap... :oD
o 12.01.2010, 15:03 | tappaja
Za chrapani muze vetsinou uvolneny mekky horni patro (uvula). Nejlip je se toho zbavit laserovou operaci, v lokalnim umrtveni, par dnu to boli. Otec na tom byl a ja uvazuju o tom samym.
A kdyz reknes doktorovi, ze nemuzes spat a dusis se, tak to projde snad i na pojistovnu. Po nejakejch vysetrenich.
o 12.01.2010, 15:06 | Rustapha-659
tapp: už jsem o tom něco četl..pojišťovna to prej nehradí(laser) a koštuje to něco kolem 10-11k.
A tatík spokojenej?
o 12.01.2010, 16:03 | Bolthorn
Rustapha: Usain :DDDD Good
o 12.01.2010, 16:30 | tappaja
Vzhledem k tomu, ze on mel takovy ty zastavy dechu ve spanku, treba skoro na minutu, tak u nej dobry. Rikal, ze se rano probouzi jak znovuzrozenej, vyspi se celou noc.
Bolest prirovnal k angine, 2-3 dny. Jemu to jeste hradila pojistovna, ale byl na vysetreni na nejakym spankovym oddeleni v IKEMu nebo kde. Myslim, ze tech 10-12tis jsou velice dobra investice.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4391 sekund.