Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam na hory na tento víkend?

o Navštíveno 264x o
o 11.01.2010, 18:06 | Enismo
Čusste, nemáte někdo nějakej rozumnej nápad, kam zajet na hory třeba od brzkého pátečního rána - zalyžovat si, pak se teprve jet ubytovat a až do neděle tam pobejt?

Nejde mi o klasickou chatu - boudu nebo tak něco kvůli přítelkyni, protože ona kvůli zdravotním problémům nemůže jet na hory a celé dny lyžovat, takže aby tam bylo nějaké vyžití typu bazén, sauna, nebo nějaký takový ptákovinky, prostě když si představíte babu, co zdaleka neplánuje veškerý čas trávit na sjezdovce, tak aby to tam pro ní bylo pěkný - hlavní je potřeba, aby mohla vypnout od všeho a jen si užívat aktivního relaxu. Jo a nejlépe někde v blízkosti sjezdovky, aby se nemuselo nějak víc cestovat k ní a cenově nemám představu, kolik to tak může stát, ale co jsem zahlíd nabídku, tak nějakej nejspíš čupr víkend s docela bohatym programem byl pro dva za 5tis - takže +- okolo toho? + permice samozřejmě

Za tipy děkuju.

o 11.01.2010, 18:23 | Verano
doporučím ti jánské lázně,pro mě je to nejlepší lyžařské středisko v ČR vůbec,co se týče sjezdovek atd...příjemné městečko a lákadlem je velice atraktivni aquapark(výřivky,sauny,bublinky,tušim masáže,...)trávil sem tam každé odpoledne :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.