Když už tady diskutujeme o počasí, malá příhoda...
V Pátek večer jsem se vydal s přítelkyní do Hradce Králové na nákupy, dojezd domů byl ovšem trošku zdlouhavý, aneb StreetFighter alá řidič sanitky :D
video napoví více:
[ Link ] mám i pár fotek z telefonu, celou noc jsme nespali, závěje rostly přímo před očima....
špatná zkušenost s našimi spoluobčany:
bohužel, za námi stála felicie, když jsem ráno vylezl, že se podívám, jak jsou na tom ostatní, bylo stažené řidičovo okno, volám, nikdo se neozýval, tak sednu zpět do auta. nedalo mi to, tak jsem vylezl znovu, zamával na řidiče fábie, které stálo za zmíněnou felicií, zdali neví, jestli v tom autě někdo je. Tvrdil, že neví, tak vylezu na stráň, křičim, jestli je tam někdo a jestli je v pořádku, v tom se ozvala paní, ovšem nerozuměl jsem jí. řidič z fábky mi řekl, že paní tvrdí, že je OK a zalezl do auta.....tak inu, jdu taky zase do tepla. Po cca 30min. přijde řidič kamionu, jestli jsme OK, říkám že jo, ale jestli by se mnou nezašel do feldy za mnou, že se mi tam někdo nezdá. Přijdeme tam, tam paní v šoku, omrzlá, zavátá.... výfukové plyny neměli kam unikat, tak se přiotrávila...stáhla si okno a začala mrznout, doslova za 5min. 12.....tak vyprostit, do tepla s ní, ohřát a ihned vrtulník, snad je OK......
a ta dobrá:
z vedlejší vesnice nám z rána donesli obyvatelé v termoskách teplý čaj :-)
jsem doma, OK, jen trošku nevyspalej :-)
jezděte s plnou nádrží, kouskem žvance a něco tekutého, hodí se to ;)