Navštíveno 790x

da se nejak zjistit adresa odkud bylo volano z pevne linky? nekdo volal pritelkyni a zrovna nic pekneho, diky...
jednoduché.
1. udělej si cca 50L kafe
2. otevři Zlaté Stránky
3. Hledej(přeji hodně štěstí a hlavně nervy)
4. najdeš tel.číslo,jméno,adresu
složite:
1. otevři google.com a zedej tel číslo uvidíš zda něco najde,me to tak našlo pár lidi co otravovaly atd....
nejtěžší:
1. nech si vyžádat adresu tel čísla u společnosti

06.01.2010, 08:36 |
Pekys zkus tam zavolat odjinud, a když se ti rovnou nepředstaví, tak se zeptej kam ses dovolal a máš jméno.

06.01.2010, 09:32 |
Alííí luda551: Zlaté Stránky a 50L kafe . . . ROFL jako prase. :-DDDD
Pekys: Když Ti někdo zavolá a zeptá se kam se dovolal, žekneš mu adresu a rodné číslo? :-)
thepyroman: Vyměň si s mladou telefon, a čekej. Jinak asi bez známého u telefonní společnosti nemáš šanci... :-(

06.01.2010, 10:59 |
fredy hod sem tgo číslo a zkusíme pohledat...

06.01.2010, 11:07 |
Pepe Cca 10 let zpátky, ještě před rozmachem mobilů byla možnost na nějaké stránce zadat telefon a vyhodilo to minimálně adresu a možná i jméno. Už si to nepamatuju, ale tenkrát jsem to potřebné našel.
Možná to ještě někde žije...
tak kafe nepiju takze prvni moznost pada, pan google nic nerekl... jen vim ze to je okres decin podle predvolby tak kdo se nudi si muzete pokecat.. 412335015
bikdo to nezveda jeste me napadlo ze to muze byt telefoni budka..

06.01.2010, 11:15 |
axetom | Upraveno: 2010-01-06 11:17:12
HAVLÁTKOVÁ ANDREA Rumburk - 1, Palackého 4 412335015 ukaž na mapě
je to ono?
[ Link ]
Tak dle seznamu z roku 2004 mi to neukazuje komu to patří. Novější databázi bohužel nevedem.
Jo tak skvělé, byli tu rychlejší..
no tak jestli je to to same cislo tak by to melo byt ono, jen neni moc spojitost. Jsme z kladna a mlada tam nikoho nezna, ta dotycna na kterou je ten tel psanej jenejaka lektorka anglictiny co sem tak vyhledal, no a ted se jeste pridal nekdo s utajenym cislem a pritulkyni vola.... proc sou ty lidi dementni a nestaraji se o sve..

06.01.2010, 11:31 |
DaveX Jde něco podobného i pro mobil?

06.01.2010, 12:02 |
Pekys Alíí: když mi někdo volá, automaticky se představim ;) A podle příjmení se mu bude v těch zlatejch stránkách hledat poněkud jednoduššeji.

06.01.2010, 12:05 |
Pekys pyroman: to máš tak, jednou jsem se omylem dovolal místo zákazníkovi nějaký ženský, slušně jsem se jí omluvil, že jde teda o omyl a že kolega si asi špatně napsal číslo. A večer mi volal nějakej chlap, že jestli ještě jednou zavolám, tak si mě najde a uřízne mi hlavu. Co na to říct... :(
děčín to asi fakt není tam je 421 54x xxx,pokud ano tak když seženeš adresu není problém mu dát domlouvačkou:-)
[ Link ]
...hliníkovou pálku tu někdo nedávno sháněl...takže, někdo shání "bicí" nástroj, a někdo telefonní číslo. To vypadá na dobrou akci :-))
Pekys tak to byla ta zenska nejaka trubka buh vi co mu rekl..:)
tak byla ta adresa spravna?:D ja uz se v tom nevyzna,m:)
tak pokracujem dale, ted mi pise mlada ze ji opet nekdo vola z mobilu tak mi poslala cislo a nastyvil sem skrate cislo a volam tam tam banda mladej curaku vykalenejch... no tak sem jim rekl par vet od srdce... no a za 5 min mi to cislo vola zpet, muzete mi nekdo rict jak zjistil muj tel?????