Navštíveno 877x

Registroval jsem se tam o výkendu a nejde mě to pustit dál že uživatel nebyl nalezen, nevíte jestli musim čekat na potvrzení nebo jak to je?
Na mail nic nedoslo? Jejich FAQ jsi prosel?
Faq nn na emajl mě nic nepřišlo
FAQ: často kladené otázky (Frequently Asked Questions)
To sem se snažil najít ale nikam mě to zkoro nepustilo bez přihlášení
No na forum a samotné stránky se musíš registrovat zvlášť, a vždy by ti měl přijít email s potvrzujícím odkazem.
To sem se registroval ale přišel mě pouze na stránky
A nemůžu se ani registrovat pod jinym jménem, nemáte někdo icq nebo emajl na administrátora?

05.01.2010, 12:58 |
Rudi a nemáš to ve spamu?
jestli se zkoušíš regnout do novýho fora octavia clubu
[ Link ] tak mi tvuj dotaz přijde jak z jinýho světa, sorry, ale i přesto, že jsem tam dlouho nebyl, tak kontakt na admina jsem našel během 2minut a ani jsem k tomu forum nepotřeboval
[ Link ]
NNN ani ve spamu. Na to sem se koukal nic mě bohužel nepřišlo
tak jsi je asi nějak nasral a máš ban :). jak říkám, kontakt na vitta máš v linku o post vejš
právě do toho novýho sem se zkusil registrovat a nic. Já jsem ho hledal přámo na forum a nenašel ale díky moc
Jinak hlavní admin vittorio se dnes vrátil z USA tak toho bude mít asi trochu víc na práci na foru, ale myslím že ti určitě co nejdřív porádí jak se řádně přihlásit.
Uvidim tedko mě přišla registrace na škoda forum a zaplatil sem poplatek tak uvidim za jak dlouho mě to tam pustí