Navštíveno 2346x

03.01.2010, 19:03 |
higen Dnes jsme s kamosem chteli zprovoznit VAG-COM verze 409.1, povedlo se na to pripojit a kdyz sem spustil diagnostiku tak se posralo auto, neslo to nastartovat, blikaly vsechny kontrolky, mistlo blinkru svitily svetla. Po dlouhym roztlacovani to chytlo a jelo hodne spatne nakonec se to porad zlepsovalo a uz to jede normal. Nevite co to mohlo zpusobit? prece jen cteni chyb nemuze takto pos**t auto.
nemáte kabel made in aukro poland?

03.01.2010, 19:33 |
higen | Upraveno: 2010-01-03 19:33:59
[ Link ] myslim ze to je tento takze asi jo :-(
Muzete poradit nejaky kabel co by umel mazat chyby, bag, imobilizer, atd. ?
řešil bych to přímo na wc-club.cz
Mám pocit, že zrovna před tímto typem kabelu někdo varoval. Rady a porady tady
[ Link ] Jináč ten obyč KKL kabel je jen prostý převodník úrovní, žádná chytrost v něm není. Pro RS232 jsem ho kdysi postavil asi za 150Kč a fachal.
a ještě k tomu verze 409 ti tam myslim ani nepojede.

03.01.2010, 20:12 |
higen 409 funguje ale jen EN
409 pojede, i když má jeden háček, ale o tom více na VWC.
to higen: ten kable je ok na obyc diagnostiku se softem cag-com 304 a 409. Na 100procent to tim neni, leda ze bys misto diagnostiky, treba logoval kanaly a neco menil. Kabel Ti tohle co pise neudela.

03.01.2010, 20:21 |
higen daval sem jen "Auto Scan", vybral auto, ukazalo to ze to je bez chyby a to je vse, pak sem to odpojil a zaclo to delat bordel

hmm tak to nevim, ale mam ten samej kabel a znam par lidi co jej ma taky a pouzivaji ho na felicii, golf 3 a 4 a vpohode, nikdy zadny problem.
já tenhle kabel mám, mám i VAG-com heknutý někde z netu. samozřejmě tu strou social verzi v češtině s plným přístupem a i když nejsem, žádný IT machr tak mi to na netu trvalo asi 20 minut než to celé makalo. a dělám s ním vše do podporuje KKlink..

04.01.2010, 14:59 |
higen tak jako zprvoznit me to taky nedelalo problem, vse se pripojilo jak ma, musel to zpusobit bud program VAG-COM nebo ten kabel, ja sem chtel jen vyhledat chyby, jen bych chtel vedet co muze zpusobit ze auto tak blbnulo.