Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Oprava Windows 7

o Navštíveno 4716x o
o 29.12.2009, 11:15 | Zbyšek
Mám tu před sebou pc od ATComputers a potřebuji na něm obnovit startovací MBR na Windows 7. Stáhnul jsem si dle nálepky Winna bedně Win 7 Pro, ale když dám opravit boot, tak mi to napíše, že mám nekompatibilní verzi.
Ten PC má v sobě samozřejmě skrytý oddíl s recovery softem a tedy i win. Dá se na tento oddíl nějak dostat a ty win z něj případně zkopírovat? Nebo lze nějak spustit recovery bez toho, že mám nějaké to spouštěcí cd od ATC ?

o 29.12.2009, 11:41 | Ghofig
F8...?
o 29.12.2009, 12:17 | Zbyšek
Přes F8 nic nespustím. Klasická F8 nabídka spouštění win se ukázat v tomto stavu ani nemůže a spuštění recovery z disku přes ni nejde. Šlo by tedy nějakým způsobem buď spustit z toho skrytého oddílu instalaci, nebo instalačku nějak zkopírovat?
o 29.12.2009, 12:32 | Ghofig
zkus Ctrl + F7 hned pri/pred POSTem, ale dost o tom pochybuji. co nas skolili, tak Spasitele (ATC recovery soft) uz nejak moc nenasazovali na Vistach. jak je to na W7 ani nevim... Ja mam vsechna media... :) ale myslim, ze W7 jde obnovit jedine pres to F8
o 29.12.2009, 12:38 | Zbyšek
Na F8 mi reaguje jen nabídka boot device, kde ale vyberu jedině fyzická zařízení v pc. Ctrl+F7 nereaguje. Na nálepce pc je Windows 7 Pro OA. Já stáhnul Windows 7 Pro a to píše že je nekompatibilní :(
o 29.12.2009, 13:19 | Zbyšek
Tak když ten disk hodím do jiného pc, vidím tam oddíl s názvem WinRE-ATC. Je nějaká možnost jak tento oddíl zpřístupnit a dostat se v něm tak k něčemu potřebnému?
o 29.12.2009, 13:56 | Ghofig
kdyz to recovery vykopirujes, tak z neho stejne nenabootujes. neni snazsi nekde sehnat media...?
mmch a kdyz si F8kou vyberes z ceho bootovat a pak ji mackat znovu...?
resp kde ten start win konci...? to se vubec nerozjede?
o 29.12.2009, 13:59 | Ghofig
a jo pises startovaci mbr. ctu to poradne az ted... ja nevim. zkusil bych hirens boot cd, pripadne podobne utility a tam fix mbr veci jsou...
o 29.12.2009, 14:32 | Zbyšek
Mám tam teď nahozeny ještě visty, abych se do pc nějak dostal (hodil jsem je tam na dalším disku) a zkoušel jsem jestli by to nešlo pořešit přes EasyBCD, ale tím to také nevyřeším. Potřeboval bych buď něco, čím se spustí uložená instalačkawinco tam na disku je schovaná uložená, abych mohl dát opravit win a tím by si to znovu vytvořilo správné mbr pro ty Win7. Nebo bych potřeboval nějaký soft, který by dokázal na těch W7 opravit mbr, aby to startovalo v pořádku.
o 30.12.2009, 08:06 | KaZaN
Podle mne si touz rozvrtal uplne total nesmyslymi pokusy. Stejne tak si myslim, ze Ti radi dobre Ghofig. Sice Te prvni mackani F8 dostane na vyber boot zarizeni coz je vlastnost desky, ale kdyz hned po tom, co vyberes bootovat z disku, zmacknes F8 znovu, musis se dostat do "servisnich" nabidek, kde by se Ti melo jiz podarit udelat opravu.
o 30.12.2009, 09:31 | Ghofig
tak tak... psal jsem, ze to F8chce zmacknout hned znovu :)
pripadne jak budu ve worku, tak muzu nekam uploadnout recovery CD. prodavame ATC PC, takze recovery mam myslim na vsechno...
o 30.12.2009, 10:37 | Zbyšek
Tu F8 mačkám samozřejmě i hned po nabídce bootu, ale absolutně už pak nereaguje.
Ghofig - v práci asi nebudeš dříve jak příští rok že? Musím to právě vyřešit co nejdříve.
o 30.12.2009, 10:39 | Ghofig
no bohuzel ne. nastup az 4ho...
o 30.12.2009, 19:25 | KaZaN
No já myslím, že Seven recovery mám ATčkový ale asi jen Business, což Ti taky nepomůžu.
o 30.12.2009, 19:30 | Zbyšek
Už se to vyřešilo kompletním reinstalem z čistých sedmiček, takže tam tedy nebude to vše co tam nacpal výrobce, ale čistý systém a pár potřebných věcí.
o 30.12.2009, 19:32 | Ghofig
tak ATC tam toho nastesti moc necpe, kdyz to srovnam s notebookama :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4449 sekund.