Navštíveno 15660x

Už mě to začíná srá*! Koupil jsem lednici z druhé ruky,lednice super,je to whirlpool,nerez. Nechal jsem ji po transportu řádně odstát,jenže teď ta kráva v noci kňučí,je to jako když někdo skučí o život,říkal jsem si,že to překonám,ale je 5 ráno a já ji tu poslouchám,jelikož ji mám přímo pod schody a jinam ji dat nemůžu...dělá to jen když chladí a jen občas,ale za to třeba půl hodiny v kuse,dá se s tím něco udělat? Díky

28.12.2009, 05:10 |
JP Jak moc kňučí?:D Ona většina lednic vydává nějakej takovej zvuk, co jsem si všiml (nemyslim běžící kompresor), ale většinou je to snesitelný. Naše Indesitka vydává od začátku (5 let) zvuky trochu jak harddisk, prej je to normální.
To samý dělal Electrolux, reklamace neuznána, prej vše OK :o( Většinou to dělala v létě, když jela na větší výkon.
Bud to bude normalni a jestli rikas, ze ji mas nekde pod schody tak se to proste jen vic oziva.
Nebo mrkni zezadu na kopresor, byvaji vetsinou ulozene na gumovych sedlech. A pro jistotu to tam promaz treba indulonou nebo nejakym olejem. Me to pomohlo, kdyz me knucela lednicka.
nám knučí i vrže, hned od doby co jsme ji koupily, tak se reklamovala, servis mi řekl, že je to u moji lednice normální, že se otírají výměník se zadní stranou lednice, něčim to promazal a byl týden klid a začla znova, ale rovnou mi řekl, že to neuznávají jako závadu, takže si zvykej :-D

28.12.2009, 08:42 |
choze Jeste muže byt alternativa, ze ma min chladiva než ma mit. Jinak jako ostatní.
tak tady nějak tak co jsem to natočil před chvílí...
[ Link ]
tak to mám obavu, že je zcela normální...
no ty krávo, já tam slyším jet nějaký HDD a potom to dost překříčí nějaké chrápání :-)))))))
to je jak z hororu tak z toho bych byl v noci pos.anej :-)
mam uplne novou lednici a bohuzel taky to dela..

28.12.2009, 10:08 |
xSam Jo kamaráde, to je pravděpodobně úplně normální...
Nechápu, že v dnešní době ty lednice dělají takovej bordel:-(
taky jsem koupil novou Electroluxku a taky má zvláštní zvuky :-) každou chvilku je slyšet lehce ventilátor, pak občas lupnutí atd... takže to bude asi normální u těhle "chytrejch" lednic...
kdyby to alespoň normálně vrčelo nebo dělalo, něco "normálního" ale kolikrát mám fakt pocit, že je uvnitř někdo, koho vraždí...
no ty krávo, tohle v kombinaci se shlédnutím hororu Paranormal Activity by mě asi zabilo!

28.12.2009, 10:55 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-12-28 10:55:51
jako ostatní, mám ameriku LG a když bych měl spát v kuchyni, tak se nevyspim, ale asi neznám lednici co by byla uplně potichu, dělá to i miele, ta zas vydává zvuky jak když někdo šuká
tak tam dej spinacky, aby nesla treba od 22 do 7mi - podle me za tu dobu tolik vychadnout nemuze, pak se zapne a dochladi se...
tak to je mazec :-)) jsem se pěkně nasmál, ty zvuky jsou drsnéé... vyhodit z okna krám jeden...

28.12.2009, 13:41 |
drebb nevim my mame eurotech( aspon myslim, nejsem doma ) uz nejaky ten patek a tyhle zvuky vubec nase lednicka nevydava. jenom se zapne kompresor a vypne tod vse. zkus se zeptat nejakeho opravare s tou nahravkou jestli je to normalni, podle me to je divne.
NO U MLADY DOMA LEDNICE ZASE MNOUKALA,ALE PO CCA PUZL ROKU TO PRESTALO
To je ještě slabý.My máme doma nějakou Candy asi tak rok starou.Ze začátku nebyla ani slyšet ale teď když se sepne ta parodie na ventilátor tak to připomíná startování stíhačky.A kolem tý druhý hodiny ranní se pravidelně zapíná tak že mňamka.
no obavam se ze takove knuceni mame doma taky na lednicce.. prvniho pul roku jsem myslel ze tam zavreli nejakeho utečence z afriky ... ale jidlo se neztracelo tak to bude delat asi neco jinyho :)
kdo vi, co tam vsichni mate...
mam starej MINSK a je ticho. jen, kdyz sepne kompresor, tak se teda zatrepe trochu barak :-)

28.12.2009, 15:43 |
Pekys mě electrolux taky bučí jak stádo krav. Ale docela potichu a neruší to.
takovejhle bordel nedělala ani stará calexka na chalupě:-)
aspoň už víš proč jí prodal tak levně .-))
pokud kňučí má asi hlad... :-) kup ji kostičku :-))) (a nebo do ni dej aspon nejakej dlabanec) ;-))
hmm zvláštní..mám 12let Liebherr (a není to jeřáb):oD a je úplně zticha..tohle by mě jako vyhlášenýho "ruchaře" a "zvukaře" zničilo..zavíral jsem i nástěnný hodiny do knihovny za sklo,protože to TIK TIK TIK TIK TIK bylo v noci jako rány kladivem a nezavřel jsem oko..

29.12.2009, 10:27 |
BULOH Ono je problem to kňučení i u novejch lednicí. Já mám novou Siemensku za balík peněz a dělá to podobné zvuky a ještě v tom praská, budu to reklamovat a uvidíme....

29.12.2009, 10:53 |
FSAL Buloh: taky mam Siemens a krome praskani, na ktery upozornujou i v navodu, tudiz je to brano jako vlastnost, nikoliv vada, je naprosto ticha, jen slysis obcas ventilator, pripadne kompresor, ale oboji je v naprosto snesitelny urovni - nerusi

29.12.2009, 18:44 |
BULOH jasan vím, ale praskání je taky dost hlučný, budu reklamovat...
tak treba na energetickem stitku u vyrobku mate uvedenou hlucnost, ma to i vecine e-shopu , bezne se tato hodnota pohybuje +-kolem 40Db takze na spani v kuchyni to fakt moc neni
tmx..poradil dobre kdyz te lednice aspon trochu za neco stoji tak potraviny a teplotu ma udrzet kolem 12ti hodin uvadi se i vic
takze kdyz ma dobre nachlazino a neni nekdo nocni jedlik tak na par hodin pomoci spinacek ji odstavka neuskodi
navic v chytrejch lednicich toho je jeste vic co dela ramus kompresor, prepousteci ventyl, ventilator atd

30.09.2010, 21:06 |
Pepíno_Honda | Upraveno: 2010-09-30 21:23:10
někde jsem teď četl, že tyto pazvuky mají pouze lednice, které mají No Frost a taky prý to dělá nějaké "nové" medium, co se tam dává do systému místo freonů...
Pepino: tak já myslím že to po 9 měsících vyřešil :):D
no já hlavně hledal to video, kamarád to chtěl také slyšet :-)
Mám Liebherra za 30 vočí a občas si postěžuje taky, ale nic, co by obtěžovalo. Pokládám za normální :-)

01.10.2010, 16:42 |
hanx PARANORMAL ACTIVITY