Navštíveno 1256x

Vim, ze se to tu resilo uz 1000x - taky vim, ze vyhledat to neni prdel a normalne se to nesmi - proto prosim ty, co by mi mohli JAKKOLI POMOCI - hledam majitele vozu s nemeckou RZ:
OF VH 883
Vtip je v tom, ze je to urco nekdo z tadyma (Ostrava a okoli), ale jezdi autem s touhle RZ :o(
je to takova sedostribrna SKODA OCTAVIA COMBI - dotycny totiz do me vesele vrazil a kdyz jsem vybehl z auta a rozbehl se za nim, ujel... :o(
Kdo muzete, prosim pomozte - klidanko do mailu ljanata@volny.cz nebo na ICQ 278 768 834
Diky moc vsem THULLO

Tak v tomto prípade snáď PČR, ak sa nemýlim?

17.12.2009, 01:24 |
Kesam Jako slim

17.12.2009, 01:25 |
Pekys jj, jako Slim, a rychle, než to stihne zamaskovat.

17.12.2009, 03:35 |
20bad pokud se nejedná o trestný čin, policie ČR nešetří do ciziny:-(( dělá se to cestou interpolu,ale u přestupku, se na nas bohužel vykaknou. Muzes to nahlasit na PCR, ty vec odloží, že nehodu způsobilo to vozidlo které uvádíš a je pak na pojištovně jak ti stim pomuzou, jina cesta asi není. nebo kamarad na hranici u PČR, kde dřepí s helmutama a poprosí je at mu to vylustrujou
No, ono se v zasade nastesti nic nestalo - takze PCR nemelo smysl volat - ale s dotycnym mam rec :o) ono se totiz stat mohlo a hodne. V aute jsem mel dite a bylo jen stesti, ze se nic nestalo... Holt, bytelne US vozy no :o) On s octavkou to mozna ma horsi, nevim.
Ale nic to nemeni na tom, ze bych s majitelem rad podiskutoval...
Takze diky moc - kdyby neco ;o)

17.12.2009, 09:48 |
Alííí Tu diskuzi bych chtěl vidět. Ale nejlepší je to na místě - když chce ujet, tak ho chytit. Pak už máš moc chladnou hlavu... :-DDDDD
Vidíš kdyby jsi chodil častěji běhat tak ho možná dohoníš.:D
2 Aliii:
Dnes jsem rad, ze ujel :o) teda za nej myslim...
2 Mafian25:
Pravda, pravda... :o) nebo jsem ho mohl znicit svym laserovo-paprskovym vydenim, eventualne odfouknout silnym dechem na jinou planetu... hihi

17.12.2009, 16:02 |
Timbo jestli je to auto na nemeckejch znackach tak se dozvis max. jmeno ale adresu v cr ne. kdyz si chces v DE prihlasit auto musis tu mit hlaseny bydliste.