Navštíveno 794x

chci koupit malymu k Vanocum, asi neco jetyho kolem 2k
jakou verzi koupit, prip. na co dat pozor?
s cipem, bez?
diky

14.12.2009, 10:51 |
Kapka (M)
asi bych koupil bez cipu...origo hry ted sezenes už za par penez..na co si dat pozor..vyzkoušet si ho na vice hrach..aby nebyla rozhozena mechanika laseru..jinak jukni na PS2 forum,tak je spousta technickych veci
[ Link ]

14.12.2009, 12:18 |
Rudi Bez čipu sem teď novej PS2 viděl snad už za 2,5K, jinak bych se koukl na aukru

14.12.2009, 16:26 |
fredh bacha na to, abz nebyl z USA atd. Evropsky hry koupeny u nas tam nejedou. Zasrany regiony
14 dní zpátky sem kupoval švagrovy za cca 2300novej a tady v čr,jestli chceš tak mu zavolám z kterýho to bylo šopu atd,ale valí mu bezproblémů.
poridil jsem pred 3ma mesice ma na aukru za 800,- ale je pravda ze jsem cekal cca mesic nez jsem ho vydrazil.Poridil jsem swap magic a palim si hry z netu
Jindrs: kde jsi sehnal swap magic? Nejak ho nemuzu sehnat nikde.
mam to pres znamyho daval jsem 900,-
Kdyby to mohl jeste sehnat koupil bych to. Zkus se zeptat. Diky.
na netu je toho plno v eshopech pochybuju ze by to nekam posilal on to primo montuje
Diky vsem za rady. Poridil jsem nakonec Slim verzi bez cipu, tak snad neco vydrzi. :-)
trosku to tu taky sa*eru :-D nasel sem doma pri uklidu originalku tekken 4 kdyby nekdo chtel :)) zbyla mi po prodeji miho PS2

16.12.2009, 19:50 |
Long Chip a SwapMagic uz jsou v dnesni dobe pro PS2 mrtve zalezitosti. Posledni zpusob je nahrani SW na pametovou kartu jako loader po spusteni PS2. Pred vypalenim hry se k *.iso souboru pomoci patche prida hlavicka a staci dat jenom vypalene DVD do PS2 a spusti se. Nemusi se vymenovat DVD SwapMagicu. Velka vyhoda ze se neni treba delat zadne HW zasahy nebo debilni zaslepky na koncaky mechaniky a brzdu CD:)
[ Link ]