Navštíveno 3797x

Sháním velkou stuhu s mašli na ovázání auta jako vánočního dárku. Auto je červené, tak stuhu zlatou nebo jakoukoliv výraznou barvu, poraďte! Díky!

09.12.2009, 20:54 |
DaveX
myslíš takovou?
[ Link ] na obrázku je červená ale dole mají vzorník, takže snad si najdeš.
dlouhá 30M, tlustá 12cm.

09.12.2009, 21:04 |
vypuk Co takhle zabalit do potravinové fólie? :-D

09.12.2009, 21:10 |
choze Ja bych to cely omotal policejni paskou :D
zahazet to snehem :D a ten odnekud privezt:D
DaveX: ta by byla hezká, ale dodání do 21 dnů je jaksi out...
Bladzej: píšou tam 12mm, ne cm, 1,2cm je mi docela málo :o)
Dexter: ta by šla, ale 5 metrů je fakt málo, jedině spojit dvě, uvidím, děkuji !
Policejní pásku můžu dodat, to je zajímavá mašle, jen nevím zda ji bude chtít.
Policejní ne, je to pro slečnu, policajtů si užila dost, takže by to pro ní byl spíš šok než radost...
Timo: máma má květinářství, jestli by to počkalo do víkendu, vyzved bych to případně a poslal ti to domů. Jenom mi musíš přesně říct, co a jak :o)))
TheTimo: nebo mě napadnul klasickej krepovej papír za pár kaček, jen by nesmělo pršet, to by bylo po dárku
[ Link ]
Freerider: určo to počká, prostě bych rád širokou stuhu min. 10 cm v délce cca. 20 metrů, barva stříbrná nebo zlatá ... ;o)
ty woe to pak chudák holka :o)))

10.12.2009, 09:29 |
Alííí Taky plánuju něco podobnýho, a asi papírnictví nebo květinářství bude muset pomoct... :-)

10.12.2009, 09:31 |
Freerider | Upraveno: 2009-12-10 09:33:51
hmm, tak máma má bílou - šířka 10 cm, stříbrná igelitová - je to stuha na třeba pohřební věnec nebo na vazbu velkejch kytic - ta je taky 10 cm, zlatou má akorát 6 cm - to je taky ta pohřební :o)) Písni mi pls číslo na 777848816, asi to bude lepší po telefonu :o)))
zlatá je tady :o)
[ Link ]

10.12.2009, 09:35 |
Freerider | Upraveno: 2009-12-10 09:35:57
jinak mašli na tom klidně máma uváže, akorát teda nevím, jak tohleto poslat poštou do těch vašich končin na západě Čech :o)))))))))))))))))
Já jsem v Pardubicích, máma v Třebíči, mno to bude zajímavý :o)
prej končin, kontakt na mě je na timocomputer.cz :o) zavolám Ti odpoledne ;o) díky

10.12.2009, 12:54 |
gizmi Nebo mam doma (jsem Plzenak) pasku na ohraniceni neceho (jako je policejni) ale s Mischelinem panackem :D Tak kdyby neco, tak pisni na ICQ..jsem pro kazdou blbinku a pomuzu..
freerider: loooool..a je na ni taky napsano "svetlu vstric" :D :D ????
K cervene barve jedine bilou masli!!!

11.12.2009, 02:43 |
Kacko Jako Netopiri muz!
Freerider: včera jsem měl oser v práci, nestíhám, zavolám dneska, díky :o) asi vezmu tu bílou :o)
OKA, cinkni, už řeším logistiku :o)))
gizmi: ty wole, já si té tvojí hlášky všiml až teď, no jsem pod stolem :oDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Míro adresa poslána! Děkuji :o)