Navštíveno 1137x

A budu se mít jako prase v žitě. Češi k romům? Nemělo by to bejt obráceně? A bodejď by se necítili diskriminovaný, když se stačí třeba zeptat kolik je hodin a už řvou, že jsou diskriminovaný, neboť neznají čísla a neumí číst... A to samé když stojí ve frontě, to je přeci taky diskriminace!
[ Link ]
znaji jediný slovo "dyskrymynace", tim se ohání a ono to kupodivu funguje, smutné.
ať ta havěť už táhne někam...... je to s nima pořád dokola...... když se tu kua maj tak špatně tak at kočujou do prdele tam se budou mít určitě líp než u nás kde je všichni máme chut leda zabít jenže oni dobře vědi že líp se nikde mít nebudou než v tomhle kocourkově kde si písknou s dostanou....

09.12.2009, 23:35 |
Rudi na todle znám jedinej obrázek

09.12.2009, 23:43 |
JR na tohle mam jedno z mejch nejoblibenejsich videi :-)
[ Link ]

10.12.2009, 08:07 |
Veva áááááááááááááááááááááááááááááááá, už mě to začíná pěkně s*át!!! ať táhnou do velký černý pr*ele, když se jim tu nelíbí!!! ať ty blbci co ty statistiky dělaj si jdou zkusit tady žít a to aspoň do Mostu a min na rok. Ať si zkusí mezi nimi žít a pak bych chtěl znát jejich názory!
Jinak jako NISMO
Dementi z Unie, co jinýho od nich čekat za moudra, v Anglii už na to přišli, když meli s cikánama čest pobývat.
Jako JR.. Tohle video už mám nějakou dobu uložené.. :)))
dooooo prdeeele já bych to bil od ráno do večera po pazurách a po hřbetu a hlavně do té jejich HLAVY :D:D
skocte mi pro limonadu:D:D jinak asi sem rasista...
Taky bych chtěl bejt takhle diskriminovanej :o)
Trochu matematiky:
Ve sčítání obyvatel v roce 2001 se přihlásilo v České republice necelých 12 tisíc občanů k romské národnosti. Náklady jednotlivých rezortů na tuto národností menšinu jsou tyto:
Ministerstvo pro lidská práva 4 mld.
EU přispěje 1,5-2,5 mld.
Nová agentura bude stát 0,5 mld.
Ministerstvo práce a sociálních věcí vyplatí Romům 3-4 mld.
Ministerstvo pro místní rozvoj a kraje jako náklady na bydlení a platbu nezaplacených energií 1-2 mld.
Ministerstvo kultury a jednotlivé místní správy a samosprávy na podporu romské kultury 0,5-1 mld.
Ministerstvo vnitra na romskou kriminalitu 3-5 mld.
Ministerstvo školství na vzdělávání Romů nad rámec běžné populace 2-3mld.
Ministerstvo zdravotnictví vyplatí na nákladech spojených s absencí zdravotního pojištění 1,5-2,5 mld.
Ostatní (parlamentní komise, rozličné odbory a vládní příživníci - poradci) 2-3 mld.
Celkem: 25,5 miliard ročně !
Na jednoho Roma 2 125 000,- ročně, 177 080,- měsíčně!
bílé děcka by se styděly zazpívat i doma, ale čoudi za korunu všechno :-))
[ Link ]