Navštíveno 783x

09.12.2009, 13:30 |
JR Nemáte nebo nezkoušel jste někdo tuhle ptákovinu?
[ Link ] 
kravina, o ničem... aspoň můj názor. Lépe jezdit v mezích pravidel a nestojí to ani korunu navíc...
používat CBčko v autě. toť moje zkušenost. na osobáku, potkáš v protisměru, dáš výzvu a víš jak to vypadá právě aktuálně před tebou. policie, bouračky, kolony, omezení. není snad nic aktuálnějšího
pokud by mělo coyote aspoň každé sté auto, tak dejme tomu, že by byli informace dobré, ale nevím jak kdo, ale já naposledy mobilní radar viděl tak před 4 měsíci a to jezdím denodenně různě, takže abych ještě platil za přenos GPRS... Nápad je to dobrý, ale dle mě se to nechytne, kdo má prachy, tak to neřeší a pokuty si zaplatí a kdo chce ušetřit, tak zase tohle je dost drahý, no a kdo platí měs. za rychlost, tomu tohle taky nepomůže a spíš by měl navštívit autoškolu nebo psychologa.....
po Praze ted merej celkem dost, pravidelne kazdy rano bohdalecka

09.12.2009, 22:18 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-12-09 22:23:11
No vidíš, tak na to nepotřebuješ přístroj za 4.000,- Kč + platit měsíčně připojení GPRS dalších 300,- Kč:-D
Z diskuze uživatelů: "Coyote pruzkumnik mi uz taky funguje akorat stale jsem nepotkal zadnyho kojot spoluuzivatele"
Měli by si to koupit dopraváci a při ježdění to sem tam zmáčknout, aby to ukazovalo víc (virtuálních) radarů, když by to mělo dost lidí, jezdilo by se pak slušně :-D

09.12.2009, 23:39 |
JR po Praze je ted mobilnich radaru jako nasrano ...
Měření je dobra vec aspon si clovek uvedomi že ma jet pomalu,tam kde je 50km/h jedu max 60km/h to tolerujou ,tam kde je 90 chytaj az od 110km/h na dalnici tolerujou 160km/h .Takže pro mě a dalších 85% uzivatelu AHC zbytečna věc .
Ten kdo ma dost penez,pokuty neřeši...