Navštíveno 598x

Jde to vůbec ? Abych nastínil situaci. Mám anténní zásuvku dole v bytě a ložnici v patře v podkroví (mezonet), tahat kabel je cca. 20 metrů záležitost a nevkusně táhnout okolo schodů a to se mi fakt nechce, jde to bezdrátově nějakým způsobem od krabičky směrem do podkroví ? Díky za tipy a postřehy...

08.12.2009, 18:54 |
dj.DEKL | Upraveno: 2009-12-08 18:56:10
Ondro nejde, věř tomu. Už po strukturce je to umění, aby to fungovalo dobře.
Nejde. To co dal dj.DEKL je pouze na přenos obrazu a zvuku třeba už ze set top boxu, ale signál musíš mít po kabelu.
Mám zásuvku a z ní je rozvod kabelové televize...
sem na tom uplne stejne jako Timo, resil sem pred lety, ale nevyresil :(
tak antena je reciproční ne?? tzn. že můžeš použít nějakou širokopásmouvou smšrovou anténu aby obsáhla 48 - 860 MHz
a nahoře to můžeš přijímat :-D btw. jen nevim jak by to bylo s výkonama :-). joke
to co bych ti k tomu rekl je aby si si do sklepa dal rozbočovač s fkovýma konektrorama a ke každý zásuvce si vedl svůj kabel. kdybys potřeboval jakýkoli material tak mi písnu neni problem

10.12.2009, 16:22 |
DaveF s těma anténama to určitě řešitelný je (ať už pasivně nebo se zesilovačem) jen jsou poměrně velké na indoor použití :-)
ten přenašeč signálu by šel použít, přenáší často i povely DO tj. pokud budeš mít dole settopbox nebo jiný přijímač, tak si stačí vzít nahoru DO a je vyřešeno