Navštíveno 549x

Ahoj,
muzu takovy hloupy dotaz? :)
Vyhodi me na STK s nesvitici predni lampou? Mam xenony a jedna strana prestala svitit, je to v aute kde je potreba toho pulku rozebrat a hlavne nemam ted vubec cas ani kde zkoumat zda je to vybojka, starter, nebo neco jineho... Vyhodi me s tim, nebo projdu napr. s lehkou zavadou a muzu to v klidu potom opravit?
Vse ostatni je v cajku, to jsem si jisty.
Diky :)
Myslím,že tě vyhodí,ale je to taky o tom na jakýho technika tam kápneš. Zkuz to jako-že ti přestala svítit po cestě a uvidíš,v nejhorším ti dá jinej termín.

07.12.2009, 11:45 |
Veva No, dle mého Tě vyhodí, jelikož se má celý den svítit, takže to budou hodnotit jako vážnější závadu. Bude lepší když si to dáš dohromady, protože to budeš muset udělat tak i tak a poté teprve na TK. Když Tě z TK vyhodí tak budeš muset dělat opakovačku a to jsou peníze na víc... Toť můj názor
vzhledem k tomu, ze by meli kontrolovat i serizeni svetlometu...

07.12.2009, 12:17 |
Skury Veva: Opravná STK je pokud si pamatuju, zadarmo...
Opakovačka jak kde.....u nás za 300,--......a za to světlo tě vyhodí sto-pro.
jako .mycTD, to by musel jedine nejakym zpusobem privrit ocko :)
mno ono hlavne zalezi, ktera strana auta to je. pokud dobre vim, tak donedavna auto s nesviticim svetlem na strane do stredu vozovky bylo nezpusobile k provozu..
Jako Ghofig, ale zase naopak na straně ke škarpě by to mělo projít ( protože dle zákona není nezpůsobilé k provozu a když Tě takhle zastaví cajti, tak Ti akorát můžou doporučit vyměnit si žárovku. To by mělo platit i na STK ( v případě nouze, samozřejmě jinak bych tam jel s autem OK, ale víš co, žárovka je žárovka a když řekneš že praskla teď a že hned po STK pojedeš do servisu nechat to opravit, tak Ti to může dát, protože on riziko neponese žádné - ta žárovka v době kontroly svítila a praskla asi těsně potom, co jsi opustil STK ). Neviděl bych v tom takovou hrůzu, ale s prasklou vlevo bych tam nejel...to je fakt jenom na dobré náladě technika.
Bude lepší když si to dáš dohromady, protože to budeš muset udělat tak i tak a poté teprve na TK.
diky za nazory, bohuzel je to ta leva a obavam se ze tam nebudu mit nejaky rozumny pristup na to, abych ten spatny dil presunul alespon na druhou stranu, holt budu muset zajet za mechanikem, at se na to koukne, rychle sehnat co je spatne a jet na STK. Prusvih je ze jsem si toho vsiml na posledni chvili (TK) a konci nekdy v pulce prosince, chjo :)
Tak diky ;)

07.12.2009, 13:50 |
hawai mě nechtěl dát technickou kvůli tomu že mi na motorce nesvítilo dálkový-prasklý vlákno, tak jsem tam před nim musel měnit žárovku
koukal si na pojistky treba to bude jen ona, me takhle prestal z niceho nic take svitit levej xenon a tak sem menil vybojku a starter a ono nic pak sem kouk na pojistky a bylo opraveno... jinak myslim ze te vyhodeji jedine mu dat na pivo ze se sti to rozbilo cestou tam a ze nemas cas litat na opakovacku jestli by to nejak neslo , obcas tam narazim na dobreho technika..
Tak diky vsem za rady, nakonec vyreseno, aneb jsem si zase potvrdil nazor na autorizovane servisy, dal jsem tam auto na strikani blatniku, blatnik sundavali, takze asi i vyndavali svetlo, pri montazi zpet zapojili vse na svetle krome xenonu a to jeste ty rozpojene konektory poctive schovali co nejdal, nevim, jestli cekali ze jim tam auto dam aby mi nauctovali novou vybojku za litr + litr prace hledani problemu a vymena...??
No nic, takze uz zase svitim a hura hledat STK :-))