Navštíveno 621x

05.12.2009, 16:37 |
TheTimo | Upraveno: 2009-12-05 16:40:23
Chtěl bych jednu stěnu v bytě pomalovat černými ornamenty, nic složitého, zahnuté linie a různé obrazce v jedné barvě na bílou stěnu, ale rozhodně v tomhle nemám praxi a sám si na to netroufnu, stickery a nějaké podobné věci nechci, nějaký tip ? Je tu někdo takový hlavně z KV kraje ?
A co ty samolepky na zed co tu probehly nedavno?
na mě je to malý, to jsou ty stickery, btw. ale stejně mi dej link, jestli víš jak se to téma jmenovalo, já to asi přehlédl ...
Ghofig: díky, no uvidím, furt přemýšlím a nemohu se dopracovat :(
prijde mi to urcite vice "user friendly", nez to na tu zed kreslit... te to omrzi, strhnes, nalepis novou a je to otazkou nekolika minut :)
Skoda ze jsi tak zdaleka, mam tu moc sikovnou znamou co mi malovalo po zdech klubiku - viz galerka:)
[ Link ] 
Martyn: tak to je pecka, já potřebuju ale jen něco easy, práce tak na hodinku, dvě max. otázkou je, co by si řekla...
Člověče, tyhle věci podle mě na hodinku nejsou. Je třeba si to připravit na papíře v určitém měřítku, pak to překreslit tužkou na zeď, pak dvě vrstvy nátěru... nevím, přítelkyně mi na zeď přemalovávala relativně jednoduchou čb fotografii do rozměru dejme tomu 1.5 x 1.5 metru a bylo to zhruba tak 20-24 hodin práce, pokud se pamatuju.