Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > POZOR NA PČR

o Navštíveno 1050x o
o 02.12.2009, 15:42 | luda551
Tak dneska jsem jel do UL a cestou zpatky sem jel kolem 50-60km/h (v obci velke brezno).V protismeru vidim modrou o2 RS s majakem a u spolujezdce mely display s napisem STOP,ktery blikal majaky nasazovaci a rukou ukazovaly ze ma jet ke krajnici.Uz nejsou jen passaty :-( naprosto nerozeznatelny od normal aut.

o 02.12.2009, 15:44 | madmaik
co ja vim tak O2 RS maj u kriminalky,videl sem je u uooz, u dopravaku zatim ne. ale to uz vazne neni mozny je rozeznat.
o 02.12.2009, 15:44 | Midnite
luda: tak to sis brzo všimnul :) u nás jezdí už dlouuuuuuho :)
o 02.12.2009, 15:48 | swep
je to vyborne, plne to podporuji, cim vic budou nenapadni tim lip pro nasi bezpecnost na silnicich, hezky nenapadne vychytat vsechny frajery co nedodrzuji zakony
o 02.12.2009, 15:50 | Dragster
RS mají už dlouho uoz, zásahovka, PMJ a dopravka také, jen ne v každém okresním městě.
o 02.12.2009, 16:13 | luda551
já je videl poprvi :-) a jako swep. myslim že bezpečnost na komunikacich je velmi duležita.Když koukam unas pred panelakem (obytna zona)a kazde druhe auto tu jede 50-60km/h, ale to uz je spis o integilenci jedincu :D
o kriminalce vim ,bouzel dopravku sem spatril az tedka.
o 02.12.2009, 16:35 | KaZaN
vono hlavně se nějak vyrojili kucí poslední dobou...vidím police na každým kroku, jak pěšáky tak auťáky, majáky.... dneska ráno před sedmou mne vyhostili (podotýkám, že maximálně slušně a bez buzerace) z lázeňský zony, tam kde jezdím dycky bez problému, páč se jinde nelze otočit když jedu z hotelu...
Jo a taky tady ve Varech nějakej pan chytrej dostal super nápad načmárat ty barevný pruhy podél krajnic kde se dá a vo sto šest tam rejžujou i kvůli přibrždění k nabrání polovičky... no comment )o;
o 02.12.2009, 16:48 | Drtič
Já jsem měl možnost se seznámit s modrou RS ze Zlína před 2 rokama :-)) 2500,- a 3 body mě to stálo
o 02.12.2009, 17:21 | gizmi
Ja v utery jel rano do Praglu do prace (7ma hodina rano) a zustal jsem pred Barandakem..inu vytahl jsem mobil ze zavolam do prace a omluvim se z porady kterou nestihnu. Sotva jsem se dovolal, tak vidim jak za mnou stoji cervena Octa - prvni generace, sesla, neoznacena a na palubce vidim videokameru jak me pekne nataci a dva vysmaty poldy jak se mi pekne tlemi :D Inu okamzite jsem telefon odhodil a zacal delat jako ze se drbu za uchem :D :D Poldove total vytlem :D :D Na to ze vzdy volam s handsfree, tak ten den poste nahoda a vymlacena baterka..Nastesti se uvolnila cesta a ja se klidil do rychlejsiho pruhu..zda neco prijde netusim, ale dle smichu poldu asi nikoliv :D (pak jsem jim jeste zablikal, usmal se a zamaval :D
o 02.12.2009, 17:25 | luda551
no ja mel jednu dobrou zkusenost,kdyz sme jely z kamosem pro winter caru R19 zastavila nas dodavka plna policatu a pěkne nas vysmaly :D ten jeden se smal ,tak ze dostal zachvat a spadl na zem...
o 02.12.2009, 17:27 | luda551

foto k příspěvku  od luda551

o 02.12.2009, 17:28 | luda551

foto k příspěvku  od luda551

o 02.12.2009, 17:30 | luda551 | Upraveno: 2009-12-02 17:31:24
byla to neskutecna 100km cesta z praglu :D sem se klepal jeste 3dny potom .praska torzni tyč
o 03.12.2009, 11:11 | píďa363
jen houšť: jen jim k těm autům nedal nikdo školení, kterak zacházet s turbem. na hradecku tak zdechla už minimálně druhá octavia. zadřené turbo a lehlý motor. oni do toho skočí a plná kudla, přijedou na místo zásahu a zdech.. :-(
o 03.12.2009, 11:34 | mrazik
Jo v Praze jezdi neoznacena cervena oktavka s hezkym napisem STOP vpravo vzadu za operkou.
Budou chytat jizdu na cervenou, myskovani, agresivni jizdu nebo jako obvykle jen rychlost ? Tipuju bohuzel to posledni, takze prinos k bezpecnosti na silnicich nula, ale hlavne ze mame vydelano.
o 03.12.2009, 12:06 | RedBaron
Víte, co mě na tom štve? Že člověk dřív pořádně koukal na silnici a užíval si jízdu a teď jako blb furt jen čumí do tachometru a dělá nepřirozený pohyby, zbytečná brzdění a zrychlování, navíc postrašení dědkové teď lítají po městě pětatřicítkou, venku sedmdesát a za nima vláček ve kterým chytráci naschvál zavíraj mezery, abych já hnusnej pirát se silnějším motorem je náhodou nemohl postupně předjet :o(
o 04.12.2009, 10:02 | sanjasin
Je to fakt, člověk, místo toho, aby se soustředil na řízení, tak kouká pořád kolem, na tacháč a po civilních autech, jestli to nejsou náhodou policajti, aby nedostal nějakou pokutu za to, že jel o 10 km/h víc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3091 sekund.