Navštíveno 442x

Ahoj,
už se v hardwaru téměř nepohybuju,tak nemám momentální přehled. Odešla mi deska s AM2 slotem, záruka je propadlá,tak chci koupit novou. Chci co nejlacinější řešení. Co jsem zjistil,tak AM2 CPU by měl jít do desky s AM2+ slotem. Někde jsem se dočetl,že by dokonce měl jít i do AM3 slotu,což se mi moc nezdá. Poradíte?
jukni na konkrétní podporu procesoru deskou - AM3 je zpětně kompatibilní :-), ale ne pro všechny CPU, co jsem koukal :-(
AM3 je pasé, má už ddr3 slot, a nechci utrácet další prachy za nový paměti. Takže půjdu do AM2+,tak mi nezbyde,než zjistit kompatibilitu u konkrétní desky. Máte nějaký konkrétní typ na desku s AM2+ slotem dejme tomu do 1200?
Nebo alespoň nastřelte jaký chipset s am2+ slotem...
nedávno jsem kupoval AM3 desku s DDR2 - nějaký MSIčko, musel bych pohledat, co to bylo, ale nebylo to drahý a je to svižný - AMD chipset :-)
ok, díkes za typ. Nenapdalo mě,že některé budou mít ještě ddr2 slot

25.11.2009, 15:36 |
fredh co budeš dělat s tou starou deskou? Mě prdl ten plast(kolem procíku), na kterým drží větrák a schánim jinej. Neprodal bys to?

25.11.2009, 16:32 |
maresk | Upraveno: 2009-11-25 16:32:59
tak bylo to MSI 770T-C45 - AMD 770, DDR2 a stálo to tuším kolem 1300 s daní na velkoobchodě :-)
to fredh: budu jí reklamovat, chci vrátit peníze
to maresk: ale to je AM2+, ten má standartně ddr2 :)