Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problem zapojení neonu

o Navštíveno 526x o
o 25.11.2009, 13:43 | Kesam
Zdar elektro mistři poslal jsem neony které jsem prodal bylo k tomu trafo a tohle mi píše ten kluk nevíte co stím je???
Zdarvím, tak jsem zkoušel všechno zapojení ale pořád nic. Jak se zapojí dvě trubice tak svítí jen ta která je blíž trafu a ta vzdálenější se nažhaví jen asi do třetiny.
To samý dělají ty krátký zkoušel jsem snad u všechno a nemám tušení co s tím podezíral bych to trafo, že je slabý nebo špatný, když zapojím trubice přímo na trafo tak svítí ale dost slabě všechny 4 u vůbec nic. to se nažhaví začátek trubice a hotovo

o 25.11.2009, 14:24 | luda551
no drive sem mel neon trubice v pc,ale chtel jsem prodlouzit z 30cm na 60cm (kabel) a obe svitily jen z pulky,tak sem dal silnejsi kabliky a parada:-)proste to tima zilkama neproteklo.
o 25.11.2009, 14:34 | Spoiltak
Měl jsem stejný problém a vyřešilo to druhé trafo do protějšího rohu. Dokonce mi ho dali zadara.
o 25.11.2009, 15:19 | sonyk02
Podobný problém jako luda551 sem řešil také, mám v autě ty neony co se dávají do PC a tak sem prodloužil ten kabel od toho trafíčka aby mi to dosáhlo dál a pak mi taky svítili jen asi do půlky, když sem je dal na orig. délku tak svítili celý, tak sem pak zkusil dát silnější kabel a už to svítilo celý tak jak sem potřeboval.Ono tam teče asi dost velky napětí tak už to potom na větší délku klade značný odpor. Je to dost podobný jako s napájením zesilovačů.
o 25.11.2009, 17:36 | Kesam
No tak já mu to přepošlu no to mě sere jelikož jsem to tady koupil:(
o 25.11.2009, 20:08 | P3RF3KT
ja jen nahlasim ze neon dorazil a krasne uz sviti :-) penize ti poslu co nejdriv
o 25.11.2009, 20:23 | Kesam
No dneska ne :D ???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3165 sekund.