Navštíveno 849x

tak jsem zjistil že od pondělka místo toho dávaj nějakou p.čovinu. Neví někdo kde na hausíka koukat na netu??nikde sem nic nenašel,děkan

24.11.2009, 18:38 |
zipp torrent ;-)
díky,ty sou ale s titulkama,našel sem s dabingem ale je tam jen 10 dílů z 5 ´řady
[ Link ]

24.11.2009, 19:45 |
Kamil ty koukáš na seriály s dabingem? To je barbarství...
ty vole, na co vy se lidi nedíváte

24.11.2009, 20:09 |
Dušan jediný na co se dalo koukat je House a Ano šéfe, to první zarazily, parchanti!
jo Dr. House takový borec a oni ho jen tak vyhodí z programu nejsou normální na co se budu dívat když tam je velké H....

24.11.2009, 22:42 |
Dušan woe a dneska skončil i kuchař :( si budu muset po večerech povídat s manželkou...

25.11.2009, 16:59 |
Pekys Poslední dobou v televizi jde velký hovno, vždycky když to zapnu, tak u toho usnu :)
Ordinace, VKV, pojištovna, VKV, ordinace...bych blil.
VKV a ordinace mi nevadi... me vadi od rana dovecera samy kriminalky! porad a furt... a do toho monk a ostatni porad sama vrazda :-/ kua

26.11.2009, 08:42 |
Pakik Tak na coolu dneska začíná How I met your mother. Údajně lepší než přátelé. Něco málo sem viděl, a nemuselo by to bejt zlý.

26.11.2009, 08:52 |
vypuk How i met your mother - neboli šukací seriál :)))

26.11.2009, 09:06 |
DaveF House nesleduju, ale běží myslím na AXN

26.11.2009, 09:23 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-11-26 09:25:11
Na televizi jsme už přestali koukat úplně. Kdybychom ji odnesli k popelnici, tak nám doma vůbec chybět nebude. Přítelkyně shlédne ty svoje vymejvárny na netu, když má na to náladu a já trávím večery u knížek nebo taky na netu. A malej si vystačí s pohádkama na DVD. Nekoukám už ani na zprávy, jelikož je člověk zasypáván nepotřebnými informacemi. Koho zajímá, že byla přepadena benzínka, že tuhle okradli stařenku, že se támhle střílelo. Není to nic zásadního pro mě a pro mou rodinu. Kdež to důležité věci o jednáních a podepsaných zákonech a novelách, o kterých jedná EU se dozvíme ztěží. Nebo jaké nekalé machinace zase dělají ti naši politici. Mě politika nezajímá, ale jsou to pro mě informace které se na mě budou odrážet. Prostě televize je pro mě pouze prostředek brainwashingu, ať už jde o reklamu, politickou masáž, sdělování zavádějících zpráv, debilních seriálů které člověku nic nedají. Když se nad tím člověk zamyslí, tak zjistí, že tu není něco v pořádku..

26.11.2009, 21:06 |
KaZaN Pekys zapomnel v tom vyctu na REKLAMAAAA REKLAMAAAAAAAAAAAAAA bych vrazdil )o: ze to nezakazou, ze kurva ty reklamy jsou jednou tak nahlas...

27.11.2009, 06:49 |
Daryl (A)
Bolthorn: abys dostal ty tvoje kýžené informace, musíš koukat na jiný kanály. A koukat na jakýkoli porad na netu je podle mne sebemrskacstvi. Ty flashovy přehrávače to máj tak zkomprimovany, ze člověk ma chvilema problém rozeznat postavy. HD je proste HD.
Daryl: kvalita je na nic to jo.. :D máš tip na nějaké kanály?

27.11.2009, 08:41 |
Daryl (A)
AXN, AXN Crimi, AXN Sci-Fi, HBO Digital, Discovery HD - tot pro zabavu
CT24 zpravodajstvi, pokud vladnes i cizim jazykem tak BBC, CNN
Samo ja koukam i na bulvar (Nova), obcas kouknu kdyz je cas na "uz nevime co tam dat" (Prima).
Kdyz mam stesti, tak posedim u Top Gear (Pa-So vecer) na COOL.
Asi tak .. jsem nenarocny konzumni divak vdecny za jakoukoli zabavu. A kdyz je v TV fakt uplny hovno, tak si pustim neco z BR nebo DLNA.
Doporučuju na Primě seriál NA DOŽIVOTÍ. Je to pecka !

27.11.2009, 19:32 |
empiK (M)
Doplnil bych:
SGU
[ Link ] Eureka
[ Link ] NCIS
[ Link ] A ted jedu od zacatku Top Gear -fakt silenci:)))
a BSG
[ Link ] Dle me nej serial, bohuzel uz skoncil, ale zaverecny dvojdil byl skutecne kulervouci.

27.11.2009, 20:10 |
achyl
Streamovany video je fajn, ale kombinace warforum a rapidshare je best.

27.11.2009, 21:10 |
Kamil Dexter je mazec :) Dál jedu:
Big Bang Theory
Battlestar Galactica
Californication
čekám na poslední sérii Lost a začal jsem s Flashforward. Televizi už jsem neměl zapnutou víc než rok a vůbec mi to nechybí.
S tou televizi souhlasim. Maximalne se kouknu na Borice mytu nebo ted na novy dily Top Gearu, ze sportu jen kdyz hraje reprezentace. Jinak me celkem nic nenuti to zapinat.