Navštíveno 843x

UZ tyden mi chodi 3-4x denne spamove zpravy bud z neznamych ruskych jmen ci si me tyto kontakty pridavaji do seznamu.
Da se s tim neco delat? Uz me to prestava bavit.
Klienta mam mirandu.
Mno, pokud to neumi filtrovat Miranda, tak asi budes muset zmenit klienta. Mam QIP a mam klid.
mě to sere i na qipu teda
mě to taky chodilo i několikrát denně... nainstaloval jsem si do mirandy plugin NOT SPAM (snad si pamatuju název dobře) a filtruju vše, co končí ".ru" a od té doby klid :-)

21.11.2009, 14:02 |
Draxx v kvipu mi pomohlo nastaveni antispamovyho filtru. Ale je to tam trosku blbe udelany - zapnuty to je kdyz tam je to cerveny znamenko, ne zeleny....ale to uz se tu psalo = )
taky to tak mám v qipu nastavený. už mi chodí jen spam od uživatelů z contact listu... zrovna včera od Pagoše :o)
Pagos je tim znamej, me taky. Ale mam dojem, ze mu byl ukraden ucet, takze si ho mazu z listu :o))

21.11.2009, 15:26 |
DaveX Stáhni si tento qip a budeš v klídečku. Obyč qip to dělá taky.
[ Link ] tento si to automaticky filtruje a nepřijme spamy. A jinak je to asi nejlepší qip dle hodnocení.
2DaveX:Stahl jsem a parada.
Zatim mi nic neprislo tak snad to tak zustane, ale i tak si ho necham. Dik za tip. Vřele doporucuju ostatnim!
P.S.:Akorat ted behem psani jedna prisla, QIP jen vyhodil bublinu ze nejakej spam dosel a ze ho odstranil a verim ze i to se da zakazat, takze spokojenost...
já používám kopete (linux s KDE) a je to v poho.

23.11.2009, 01:47 |
relax j taky se me to nejakou dobu delo, ale pak to samo od sebe prestalo ...
mě to vždy přestalo po přenainstalovaní systému
IT-master: Ja pouzivam Linux Ubuntu a v nem Pidgina a taky v pohode.
Pidgin se dela i pro Windows a tam mi take nic nechodi.