Navštíveno 2622x

18.11.2009, 10:22 |
GooGoo | Upraveno: 2009-11-18 10:23:48
Mám přenosný 2,5"HDD s napajenim jen přes USB a když ho zapojím do PS3 tak se roztoci, ale system mi ho nenacte, v cem muze byt chyba? Nebo PS3 nepodporuje FAT32??
jj, ak ho máš v NTFS, máš smolu :o)
Takze PS3 podporuje pouze NTFS? To bude teda stacit jen naformatovat externi disk na NTFS a bude to bezet?
Nene, práve naopak, NTFS nepodporuje :o) A tým pádom si myslím že tvoj externý disk je v ntfs sformátovaný. Berie FAT32 a ak sa nemýlim tak Linuxácky ext :o)
Tak ze chyba bude asi nekde jinde, pac ten externi disk je naformatovan na FAT32.
Jaj takto, som myslel že nevidíš obsah... takže ho nevidíš vôbec v XMB?

19.11.2009, 02:57 |
20bad jak je velkej ten disk? mrkni do manualu zda není nejaké omezení velikosti, bys to musel kdyžtak rosekat na sektory, můj 500gb na 3 sektory najde
mozna v tom velkym disku bede problem, ale je naplnen, tak nemuzu formatovat. Ale ted jsem zjousel flesku naformatovanou na FAT32 a uz se mi zobrazi, ale pise ze je prazdna :-(
2 GooGoo: pokiaľ nemáš presnú adresárovú štruktúru akú berie PS3, budeš to mať furt prázdne. V XMB si nájdi USB drive, stlač trojuholník a Display All. Mal by si vidieť obsah flashky... takisto u disku potom :o)
Hehe vychytavka :)) dik moc uz to frci