Navštíveno 754x

09.11.2009, 18:58 |
hanzz Koupil jsem auto a po předešlém majiteli v něm zůstalo zařízení pro el. knihu jízd. Víte někdo, kam je to v autě zapojené a jak to jednoduše odstranit? Samozřejmě inteligentněji, než jenom odstřihnout dráty :)
Díky

beztak to ma napajeni + gps antenu, proste jdi po dratech :-)
Si děláš prdel? Si si kúpil Legacy B4? :o))) Welcome 2 da club!

09.11.2009, 19:37 |
hanzz .mycTD: No, právě že dráty jdou mezi další hromadu drátů a míří někam do pr.... :) Ještě jsem neměl čas to nějak řešit, ale potřebuju nejdřív alespoň vědět, jestli to je obvykle napojený někde "po ruce", nebo idiotsky uprostřed palubky se spoustou dalších komponentů.
Slim: Outback H6 ;)
podle toho který idiot to zapojoval a kde bral inspiraci. jinak jako kluci. je tam +,-,15tka, pak jen antény.ale kam to kdo zapojil bylo jenna jeho fantazii.
2 hanzz: však je to to isté, Legacy <> Legacy Outback :o))) gratulujem! Fotky, popis, kľudne na mejla v halvičke :o)
Měl by tam bejt konektor...
konektor tam je. ale pisatele asi zajímá kam je to zapojené od konektoru dál..

09.11.2009, 21:30 |
hanzz Je tam přivedený napájení, čili konektor, ale ten vstup z antény je tam napevno. No, zítra se na to podívám pořádně... každopádně, co jsem na to koukal zběžně, tak jsou ty dráty festovně stahovacíma páskama přidělaný k dalším kabelovým svazkům a mizí někde v palubce ... ach jo :)
Slim: Zítra pošlu mail.

09.11.2009, 21:31 |
muSlim | Upraveno: 2009-11-09 21:33:33
2 hanzz: palubka sa rozoberá veľmi ízy, tam problém nevidím ;o) už sa teším na mejla :oP

10.11.2009, 15:07 |
tommas | Upraveno: 2009-11-10 15:07:27
Slim:-))) měl jsem stejnou reakci.
Kouknul jsem a hned si říkám, že to má kastlík jako moje bývalé Legacy. Fotky taky ke mě:-)))
Gratulace a závist, super autí...